Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az elég ha csak annyit írok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elég ha csak annyit írok egy lánynak társkeresőn, hogy szia, van kedved ismerkedni?

Figyelt kérdés
Olvastam itt hasonló kérdéseket, és írták hogy ennél több kéne, valami humoros szöveg, de sajnos egyáltalán nem vagyok ilyen kreatív... Lányok! Ha mondjuk egy szimpatikus srác ezzel a mondattal kezdené a beszélgetést, akkor elutasítanátok? Akkor is ha amúgy bejön nektek a srác?

2023. márc. 18. 13:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
41%
10, ez igen utolsó:( árad belőled a nőgyűlölet és az agresszió!
2023. márc. 18. 20:50
 12/19 anonim ***** válasza:
69%
#11 Gratulálok! Ebben mi a nőgyűlölet, megfogalmaznád?
2023. márc. 18. 21:32
 13/19 anonim ***** válasza:
80%

Csak simán hülye inkább.

Például ez az érvelés igazán érdekes: azért nem írsz egyedi üzenetet, mert a béna üzenetre nem válaszolnak.

2023. márc. 18. 21:39
 14/19 anonim ***** válasza:
54%

12, olvasd el még egyszer, amit írtál és gondold picit át! Meg azt is, hogy mit jelent számodra az, hogy férfi.

Én sosem írtam vissza olyan embernek, aki annyi fáradságot sem vesz, hogy pár sort írjon magáról, netán bemutatkozzon.

Miután elég sokan írtak napi szinten, ez volt az első számú szűrő. Kényelmes, udvarolni nem tudó férfiak másban is hasonló attitűddel fognak rendelkezni.

2023. márc. 18. 21:47
 15/19 anonim ***** válasza:
69%

Milyen egyedi üzenetet írjak neki mégis, mikor max annyit tudok róla, amit az adatlapjára írt? Amúgy tényleg nagyon sok nő várja el, hogy rögtön az első körben kápráztasd el és írj valami frappánsat, egyedit. Férfiként látni lehet, hogy majd minden negyedik-ötödik nő kiír valami ilyet. A kedvencem, amikor mindezt mondjuk a Tinderen teszik, ahol aztán nagyon max 500 karakterben fejtheted ki, mit is keresel és ki és mi vagy... így aztán tényleg lehet valami egyedit írni, reagálni a... semmire? Egy normálisabb társkeresőn még csak-csak...

Amúgy megbocsáss, de próbálkoztam valóban egyedi üzenettel korábban. (évekkel korábban) Komolyan. Nem Tinder és társain, hanem valódi társkeresőn, ahol rendes adatlap van, miegymás.

Már csak azért is, mert arra gondoltam, hogy "hmm, próbáljuk meg, hátha...".

Tudod mi történt? Semmi, ugyan az.

A történet egyszerű: ha kép alapján szimpatikus vagy, akkor írhatsz majdnem bármit az elején, jó esélyekkel indulsz. Ha ránézésre nem tetszel, felesleges törni magad.

Ezzel sincs gond, csak miért várja akkor a nők jelentős része, hogy elkápráztasd? Lássuk be, mindenkinek kell valamennyi fizikai vonzalom. Ez lehet akár csak annyi, hogy arcra tetszik. De ha ez nincs meg? Akkor tök felesleges kapálózni.

2023. márc. 18. 21:53
 16/19 anonim ***** válasza:

"Én sosem írtam vissza olyan embernek, aki annyi fáradságot sem vesz, hogy pár sort írjon magáról, netán bemutatkozzon.

Miután elég sokan írtak napi szinten, ez volt az első számú szűrő. Kényelmes, udvarolni nem tudó férfiak másban is hasonló attitűddel fognak rendelkezni."

Én pedig írtam, hogy az adatlapomon mindig volt rendes bemutatkozó. Mondjuk erre írtam azt, hogy sem versenyezni nem kívánok, sem udvarolni. (nem nem tudok, hanem nem akarok)

Ismeretlenül, amíg odáig sem jutottunk el, hogy a legalapvetőbb dolgokat tudjuk egymásról? Nálam ennek máshol és máskor van a helye, ideje.

De ezért is írtam, hogy aki így gondolkodik, azzal nem egymást keressük.

Én elfogadom, hogy nem egyezik a véleményünk. De emiatt ne legyek már nőgyűlölő, agresszív...

2023. márc. 18. 21:56
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg pont, hogy nem kell semmi mókamiki szöveg, de egy amúgy ismerkedős oldalon felesleges megkérdezni, hogy van-e kedve ismerkedni. Inkább csak annyit írj, hogy szimpi neked az adatlapja alapján, meg magadról néhány alap dolgot, ha a tied nincs rendesen kitöltve.
2023. márc. 20. 11:49
 18/19 anonim válasza:
37%

Uh én az ilyenekre soha nem válaszoltam. Mert ez a: "Van kedved ismerkedni?" a világ egyik legbutább szövege. Ha ezt a kérdést teszed fel akkor a két végkimenetel van. Vagy nem válaszol vagy válaszol. Ha válaszol (aminek elég gyenge esélye van) akkor jönnek ezek a semmitmondó kérdések : Hogy vagy? Jól aludtál?stb. Ezek a kérdések meg még nagyobb baromságok! Te még teljesen ismeretlen vagy számára szóval nem fogja elmesélni a napját neked!

És így jön létre majd egy sablonos beszélgetés amiből majd jön egy sablonos kapcsolat ami allig 1 hónapig fog tartani majd szakítotok.

Ezek helyett inkább kutakodj egy kicsit a csaj után(ne őrült módon és nem kell mindent tudnod róla mert az már kiakasztó) pl. Ha van kint motoros képe akkor egyből lejön a nem értelmi fogyatékosoknak az,hogy a csaj szeret motorozni. Gondolkodj egy kicsit és rakj össze valami jó szöveget amire a lány felkapja a fejét. Ha egyedül nem vagy erre képes próbálkozz az egyik haveroddal.

A többi meg magától jön,kérdezz,de azért te is írj story-kat és ha már úgy érzed elég jól megvagytok hívd el valahova. Az fontos,hogy a mai világban állt.senki nem megy egyedül sehová egy vadidegennel ezért mondjuk szervez egy olyan találkoz9t ahol a barátnője is ott lehet(meg a te egyik haverod) vagy hívd el egy eseményre ahol sokan vannak.

2023. jún. 3. 14:12
 19/19 anonim válasza:
53%
Találkozót*
2023. jún. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!