Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik azt mondják, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik azt mondják, hogy egy nőre költeni kell, azok pontosan mire gondolnak?

Figyelt kérdés
És ők maguk mit és mennyit költenek a nőjükre?
2023. márc. 16. 10:52
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Akárhány kapcsolatot látok, mindenhol felesben/felváltva fizetnek.

Na persze, ha 10-20 évvel fiatalabb insta modellt akarsz ronda papiként, akkor fizetned kell.

2023. márc. 16. 12:42
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy férfinek csak akkor kell extrán költeni egy nőre ha az a szintje felett van jóval, fiatalabb és szebb mint ami az ő szintje. Normális esetben kizárólag a szokásos dolgokról lehet szó, szülinap Valentin nap karácsony és ennyi.
2023. márc. 16. 12:43
 13/20 anonim ***** válasza:
48%
Most csak a randis fázisra gondolsz, vagy arra is, amikor már család van, és pl. a nő évekig nem dolgozik a gyerekvállalás miatt?
2023. márc. 16. 13:08
 14/20 A kérdező kommentje:

13, alapvetően az átlagos ismerkedés és együttélésre gondoltam. Nyilván az a helyzet, hogy a nő kiesik a munkából, az általános, ennek ellenére speciális helyzetként kezelendő. És akkor sem a nő kerül péznbe, hanem a gyereknevelés, mint élethelyzet.

Szóval a gyerek miatti otthonmaradást, vagy akár egy betegség miatti munkából kiesést nem érdemes ennek tekinteni, szinte biztos, hogy akik a kérdésben megfogalmazott frázissal élnek, ők sem erre gondolnak.

2023. márc. 16. 13:12
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Én csóró voltam, a páromat meg akkoriban jobban támogatták otthonról, ezért pl. éttermekben ilyesmi ő fizetett, bár nem sok ilyen helyre jártunk. Aztán szerette volna, ha "csinosabban" nézek ki, én meg megmondtam, hogy nekem ennél több pénzem nincs, ezért ő vett ezt azt, főleg ruhát. Aztán mikor dolgozni kezdett elég sok mindent ő fizetett, akkor kezdtünk felesben osztozni a költségeken, amikor már nekem is szabad szemmel látható fizetésem lett.
2023. márc. 16. 13:26
 16/20 anonim ***** válasza:
66%
Nalam egy normalis no a szerenyseggel kezdodik akinel nem erzed , hogy elvaras lenne fizetni es pont ezert meg hivod egy bufes hambira vagy egy 500 forintos kavera esetleg italozni 2-3 nagylépésre . A lényeg mindig az , hogy a férfi megérzi ki az a nő akit nem érdekel mit kap , annak szívesen adsz.
2023. márc. 16. 13:31
 17/20 A kérdező kommentje:
15, értelek, de ez tulajdonképpen a saját elvárásainak a finanszírozása, nem pedig "a nőre" költött. Hiszen azért vett ruhát, hogy számára jobban nézz ki, nem pedig azért, mert te elvártad volna, vagy szükséged lett volna rá.
2023. márc. 16. 13:38
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

17

De akkor ennyi erővel, ha meghív valaki egy nyaralásra, akkor se a nőre költ, hiszen nem szeretett volna egyedül menni, és ennyibe "került" egy kísérő, ami a saját elvárása volt. És ezt a gondolatmenetet rá lehet húzni éttermezésre, kozmetikumokra meg bármire. Vagy okos nőt akar, és ezért befizeti egyetemre, az is akkor a saját elvárása. Akkor így mit értesz nőre költésnek? Ha megbeszélik, hogy jár a nőnek havi x ezer forint a kapcsolatért cserébe?

2023. márc. 16. 14:18
 19/20 A kérdező kommentje:

18, jogos felvetés, igazad van.

De azért lássuk be, ha valaki azért költ egy nőre (fizeti a ruháit, tanulmányait, lakhatását) mert neki úgy jobban megfelel a nő, akkor az az állítás nem igaz, hogy "a nőre költeni kell" pusztán annyi történik, hogy egy neki nem megfelelő nőt az ízléséne kmegfelelőre alakít, és ennek költsége van.

És tény, ha fizeted egy nő nyaralását, akkor az is ráköltés, de a kérdés azt is tartalmazza, hogy vajon történik-e egyáltalán ilyen átlag ember szintjén. Csa kkmert a legtöbb esetben én azt látom, hogy az emberek maguknak fizetik a nyaralásuk költségeit.

2023. márc. 16. 14:33
 20/20 anonim ***** válasza:
Hát ha meghívod ide - oda, te fizeted, vagy veszel neki ezt - azt ajándékba.
2023. márc. 16. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!