Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek bejönnek a jégkirálynő típusú nők?
Jégkirálynő?😆
Ez egy normális felnőtt nő.
Ha ismernèl, na én jégkiràlynő vagyok. Nem nyitok senki felé, nem mosolygok, az alap tiszteletet leszámítva se közvetlennek, kedvesnek meg pláne nem lehet nevezni. Tartom a távolságot, nem szeretek kapcsolódni, kimondottan kiakadok, ha túl közel jönnek hozzám, a kéretlen megérintőket pedig az Isten óvja😂
Bónusz, ezt mások mondták nekem:mindig úgy látszik, mintha nem is lenne szüksègem férfira, bármit is gondolok belül.
Ha vki tetszik a nőnek annak a valakinek nem jégkirálynő lesz. A többi pasival a kontextusnak meg jelenzősege sincs.
Szóval a jégkirálynő effekt az valojaban nincs olyan mellett akiért odavissza lesz a nő.
Es érdektelen pasikkal szemben meg ha van, érdektelen, nj cs jelenzősege, hogy most barátkozós vagy jégkirálynő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!