Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzóak annyira a “jégkirálynő” típusú hölgyek?
Nem tudom, engem nőként kifejezetten taszítanak az ilyen típusú férfiak.
24N
Miért jégkirálynő? Azért mert van tartása, nem mosolyog 24 órán keresztül, nem szolgálja ki csettintésre a férfit, vagy miért?
Én személy szerint inkább vagyok az, mint egy boxzsák, akibe beleüthet bárki, nemcsak férfi. Attól, hogy van saját véleményem, hogy nem futok a férfiak után, megvédem magam ha kell attól még nem vagyok jégkirálynő hanem inkább egy nő kialakult értékrenddel és magabiztossággal!
Gondolom épp ezért kellenek az ilyen típusú nők, de nem minden férfinak ezt tegyük hozzá.
Valamelyiknek pont az olyan aranyos, csendes, vagy "ha megparancsolom, hogy ugorj azt kérdezi milyen nagyot" fajta nők kellenek, vagy kislányok, akiknek mindegy csak pasira akadjanak, oda is törleszkednek ahová nem kellene, mert nem kellenek az adott férfinak és minimum elutasítja, maximum jó lesz szexre, mert a bugyuta naív kislány abba is belemegy, mert biztos belészeret szex által, vagy még az is jobb, mint egyedül. :D
Nem erről van szó, amilyen te vagy az teljesen normális,itt azokról szól a kérdés akik görcsösen játsszák a különleges meg nem érthető felsőbbrendű királykisasszonyt, ami társul egy jó adag bunkósággal,alap emberi illemeket is leszarva.
Két féle jégkirálynő van azt tegyük hozzá.
Röviden:
Az egyik a bunkócska aki húzza a száját mindenre, és kiköveteli hogy ő legyen a középpontban.
A másik, akinek van értékrendje, tartása, tudja a határokat, és adni is tud, figyelmes, kedves, érdekli a másik.
6-os köszönöm. Így gondolom én is, azért van különbség nem is kicsi.
Valaki egyszerűen bunkó, valaki pedig tudja, hogy mennyit ér stb.
Énmindig is az erős nőket kedveltem, akiket meg kellett hódítani. Így is választottam. Az ilyen nőkről lepattannak a balfszok, az ilyen nőkkel nem kell szenvedni azzal, hogy az előző kapcsolataiban rommá csalták őket, átverték, megalázták. Egy ilyen nő ha érzi hogy gáz van, szakít, nem pedig még jobban teper az olcsójános hapsija után.
Az ilyen nők elérhetetlenek egy szint alatt, pont ezért is van nívójuk.
Amiről te beszélsz az az egészséges önbecsülésű nő,azzal semmi probléma Én is a jégkirálynő alatt azt értem amiről a #6 ír elsőként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!