Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Női szempontból az 50 évesen is fitt, izmos, feneküket mutogató nők furcsák vagy példaképek?
Figyelt kérdés
Van pár ilyen nagyon fitt, jó testű, instán a kerek fenekét mutogató nő.
Nektek ez visszatetszést keltő vagy elismerésre méltó?
2023. márc. 15. 15:21
A kérdező szavazást indított:
50 évesen már ne azzal foglalkozzon egy nő, hogy milyen kerek a feneke
minden 50-es nőnek erről kéne példát venni
nevetséges
egyéb,írd le:
16 szavazat
1/8 anonim válasza:
Ha megdolgozott érte, miért ne mutogatná? Ez esetben, ha úgy vesszük, amúgy is inkább sportteljesítményről beszélhetünk.
2/8 anonim válasza:
Engem minden életkorban inspiráltak a szép lányok, nők, hogy én is legyek jobb.
3/8 anonim válasza:
Egyik sem. Szép és jó dolog, hogy ő így él és egészséges és fitt és minden, de nekem személy szerint nem példakép. Foglalkozzon nyugodtan azzal, hogy milyen kerek a feneke, ha őt ez boldoggá teszi, de nem gondolnám emiatt példaképnek.
4/8 anonim válasza:
Nincs ezzel gond. Ha ennyi idősen jól néz ki, és büszke rá, hát hajrá
5/8 anonim válasza:
Egyik sem, csak simán nem èrdekelnek.
7/8 anonim válasza:
Igazából nekem azok segítettek nagyon sokat, akik a fogyásukat osztják meg instán. De az ilyen 30+ kilókat leadó, lógó bőrüket is megmutató emberek. Mindig feladtam a fogyást, mert nincs azonnal eredmény, és hiába fogytam 5 kilót, még hátra volt 30, és nem az, hogy a családom nem vette észre, de én sem. Beszélni erről meg szégyelltem, úgyhogy maradt a sok instakép és bátorító komment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!