Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én tartom qrva nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én tartom qrva nagy baromságnak facebookon a szívküldést?

Figyelt kérdés
Soha nem fogadom el őket, meg nem is küldöm vissza, egyszerűen leszarom. Felesleges hülyeségnek tartom, és már az is idegesít, hogy a kéréseknél ott vannak.
2010. okt. 6. 19:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Értelmetlen hülyeség, le is van tiltva. A Facebookon is ritkán vagyok, de van akivel nem tudok máshogy beszélni, mert a világ túlsó felén lakik. Vagy Facebook vagy MSN. Akkor meg inkább Facebook, mert MSN-en mindig zargatnak, ha felmegyek...
2010. okt. 6. 21:14
 12/14 anonim ***** válasza:

Az első 19:48-asnak van igaza!

Egyébként meg a szív küldés egy kedves gesztus ami kifejezhet bármit.Akár segíthet valkinek megtalálni a hőn áhított igaz szerelmet.Annyit tudok csak mondnai engem nem írritá sőt még tetszik is ha neked nem akkor nem csak hogy nem kéne nekd küldeni hanem meg sem érdemled.Szerintem.

2010. okt. 6. 23:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha valaki szeretetét/háláját szeretné kimutatni, tud írni, nem? Nem egy giccses képecskétől fogok hanyatt esni örömömben...
2010. okt. 7. 00:52
 14/14 anonim ***** válasza:

"Egyébként meg a szív küldés egy kedves gesztus ami kifejezhet"

Ja, pl. azt, hogy az illető egyrészt irtóra unatkozik, hogy ilyenekre ideje van, másrészt hogy szereti teleszemetelni a mások üzenőfalát.

2010. okt. 7. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!