Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azonos neműekhez (is) vonzódó nőként, ismerkednél vele?
Figyelt kérdés
Persze ez csak egy feltételes, elméleti kérdés, de ha úgy adódna, esetleg. Indokold és írd le a korod is, köszi! XoXo!
Ekaterina "BARBIE" Vandaryeva
32 éves
Munkában.: FELNŐTTEKNEK! https://www.youtube.com/watch?v=gxEf7CLn90E
2023. márc. 14. 20:44
1/7 anonim válasza:
Azok agyonretusalt kepek.. ennek msr ugy szeetvertek a fejet hogy tuti smink nelkul torz..
2/7 anonim válasza:
Nekem nem kéne kétszer mondani. Szeretem a vékony, sportos nőket.
43N
4/7 anonim válasza:
Nem... Szép csaj, de úgy szép, mint a nők akiket pasimagazinokba tesznek.
5/7 anonim válasza:
Nem. Az, hogy biszex vagyok nem azt jelenti, hogy bármi jöhet. Nőkbe a nőiességet szeretem, férfiakban a férfiasságot. Ezek a gyúrni járó nők nekem nem jönnek be, a húsisabbakat szeretem.
6/7 anonim válasza:
Szép, szép, de otthonra nem kéne.
7/7 anonim válasza:
5. Azt hittem a biszex nok a noiesebb arcu ferfiakat szeretik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!