Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha a párod ezt írja valakinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod ezt írja valakinek akkor az normális? Mármint ismerkedne azért vele?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék veled beszélgetni. Parom nem szereti ha más ellenkező nemű vel beszélgetek. Nem akarok félre értést.

2023. febr. 3. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mivan? Most akkor mit ír a párod egy idegen nőnek?
2023. febr. 3. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
75%
Ez lekoptatás, örülj neki.
2023. febr. 3. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem gáz ez a párodra mutogatás.

Én is koptattam le rám hajtó embereket a kapcsolatom miatt elsősorban, általában a mondandóm arra éleztem ki, hogy nem helyes foglalt emberrel kacérkodni és jobban tenné, ha visszavenne, mert ez tiszteletlenség a párom felé.

2023. febr. 3. 14:18
 4/7 anonim ***** válasza:
80%
A kérdésben szereplő emberke teljesen normálisan visszautasított valakit, hogy a párja ne érezze rosszul magát. Erre te megkérdezed, hogy ez normális-e...
2023. febr. 3. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Ha érdekelné nem ezt irnà
2023. febr. 3. 15:02
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Melyik részét nem érted?

Intelligensen visszautasította az illetőt.

Te ha ilyet írnál, akkor "ismerkednél azért vele"?? A leírtakban az égvilágon SEMMI félreérthető nincs.

Vagy miből gondolod, hogy ismerkedne? Fejtsd már ki.

2023. febr. 3. 15:56
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Látszik, hogy nő vagy. A pasik agya így műxik, kérdező. Nem kombinálnak, és nem szeretik a virágnyelvet. Korrekt módon elmondják/leírják, amit közölni szeretnének.
2023. febr. 5. 17:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!