Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, ha csak a külsőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, ha csak a külsőt nézzük, melyik jönne be jobban?

Figyelt kérdés

1. homokóra alkat, magas (177 cm), van rajta egy jótékony 5-10 kg plusz, vékony derék, vastag, de feszes combok, nagy, de nem óriási mellek.

2. átlagosan vékony, kevésbé homokóra alkat, alacsonyabb (kb 165 cm), formátlan, lapos fenék, kis, tenyérbevaló mellek

2023. márc. 14. 11:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A második. Az első túl magas lenne hozzám én kb. 178 vagyok. Ez engem alapvetően nem zavarna, de őt mint nő, már igen. :D Pedig volt hasonló magasságú barátnőm kettő is, de őket nem zavarta, hogy csak néhány centivel vagyok magasabb náluk, mert rühellték a magassarkú cipőket. (Gyanítom, nem ez a jellemző.)

A lapos fenéken meg lehet javítani edzéssel, szóval az egyáltalán nem szempont.

2023. márc. 14. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

11

"Pedig volt hasonló magasságú barátnőm kettő is, de őket nem zavarta, hogy csak néhány centivel vagyok magasabb náluk, mert rühellték a magassarkú cipőket. (Gyanítom, nem ez a jellemző.)"

Fontos, hogy egy nőnek legyen esze is... egy épelméjű nőt nem zavar, ha a párja olyan magas, mint ő. A magassarkú cipő pedig nagyon kényelmetlen és káros az egészségre. Ezzel az erővel nem is értem, hogy miért nem inkább cigarettáznak, az is tud szexis lenni. :))

[link]

N

2023. márc. 14. 13:25
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#12 Én tudom, hogy egészségtelen... de hát a nők... :D Sokan a mindent is a külsőért elvet vallják. Mondjuk én azt se szeretem, ha valaki cigizik. De ugyanilyen egészségtelen a hajfestés, vagy az állandó teljes arcot fedő sminkelés is.
2023. márc. 14. 13:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Az első, de a második sem lehet kizáró ok , mi férfiak azért több dologban fedezuk fel a szepet mint a nok ferfiakban.
2023. márc. 14. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

183cm vagyok, nekem a 170cm alatti nők jobban tetszenek.

A mellméret nekem mindegy, de úgy alapjáraton a testalak, 5-10kg felesleg szerintem bőven elfogadható, nem ezen fog múlni egy hosszútávú kapcsolat.

Szóval inkább 2. de csak a magasság miatt.

Ha mindkettővel hosszasan beszélgethetnék akár az elsőbe is beleszeretnék. Nekem fontosabb az hogy hasonlóan gondolkodjon mint hogy milyen magas vagy mi mekkora.

2023. márc. 14. 15:51
 16/17 anonim ***** válasza:
51%
Melyik alkalmas kapcsolatra?
2023. márc. 14. 16:39
 17/17 anonim ***** válasza:
Mindkettő bejön, de a második jobban az esetem általában.
2023. márc. 14. 22:10
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!