Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van így? Mi jellemzi őket?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van így? Mi jellemzi őket?

Figyelt kérdés
Miért csinálja azt valaki állandóan ha vége a parkapcsolatanak egyből elkezd beszelgetni, randizni, szexelni vagy párkapcsolatot keresni. Mert nekem elégé fura 2 hónap után már egy másik kapcsolatban lenni.

2023. márc. 13. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
28%
Kapcsolatfüggőség. Rengetegen nem képesek 5 percig is egyedül lenni. Népbetegség.
2023. márc. 13. 08:08
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Minek ücsörögjön es sírjon?
2023. márc. 13. 08:14
 3/9 A kérdező kommentje:
2. Valóban van benne valami. De attól függetlenül gyász időszaknak meg kellene lenni. Én is próbálok ilyenkor nem bánkodni és szexelni. De csak szexelni. Így könnyebb számomra. Tudom h csak megbantanám a másikat így ilyenkor mindig tisztazom szandekaim. 😁
2023. márc. 13. 08:17
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Mindkét exemmel én szakítottam, mert nem voltak férfiak. Mire szakítottam, (egyik 3 hónap, másik 1 év) már rég készen álltam egy új kapcsolatra egy igazi férfival.

Ezért ismerkedtem.

2023. márc. 13. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
83%
Én is így voltam ezzel. 2 éve voltunk együtt az utolsó fél évben már csak gyötrödtem, nem is szexeltünk, elviselni alig tudtam csak sajnáltam kidobni. Mire végre sikerült megkönnyebbülést éreztem nem pedig azt hogy szomorú vagyok. Minek kellett volna hónapokig otthon csücsülnöm? 3 hét után vokt az első randim, kb 2 hónap után kezdtem bele egy új kapcsolatba.
2023. márc. 13. 08:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is ismerkednék, persze nem bárkivel mindenáron. Most párban csak jobb és könnyebb minden. Mire várjon az ember? Hamar elszaladnak ám az évek.
2023. márc. 13. 10:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Most komolyan, tényleg? Miért kéne keseregni és várni?

Csak azért, hogy jajj igen tényleg nehezen lépek túlé tényleg megviselt jajj akkor 1 évig senki ne legyen..

A legtöbb ember ha tehetné lenne hamar más, de egyszerűen sokaknak nem megy ilyen könnyen.

Nem halt meg senki, hogy gyászolni keljen , vége ennyi.

Szerény véleményem szerint, akit ez zavar az inkább féltékeny, hogy neki sikerült...nekem bezzeg még nem..

És az elcsépelt ócska unalmas duma...jajj akkor nem is szeretett soha ha ilyen könnyen túllép rajtam...b**asszki de akkor szeretett...de utána már mire?

2023. márc. 13. 16:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem kell bánkódni olyanért akivel nem megy. Elvesztegetett idő csak.
2023. márc. 13. 16:34
 9/9 Senior Séf ***** válasza:
Valamit tisztázzunk,, gyerekek! A férfi a megoldások embere. Arra termett, hogy megoldja a problémát, de megoldani csak tiszta fejjel lehet valamit. Ezért nála minden gyász, vagy tragédia késleltetve csapódik le.
2023. márc. 15. 14:52

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!