Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hihető, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető, hogy egy gyönyörű 30 éves nő csak 2 pasival volt?

Figyelt kérdés

Nyitott, nagyon szép, sokat az a külsőségekre, kifejezetten szexin öltözik (miniszoknya, harisnya, magassarkú csizma).

Szexben is nyitott, gátlástalan, pl. simán, kérés nélkül lenyeli.

2023. márc. 11. 11:07
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%
Teljesen egyetértek a kérdezővel...és ha csak megpróbálna BÁRKI, nemtől függetlenül megütni, a sürgősségire küldeném arccsonttöréssel.Megvan hozzá a testalkatom.
2023. márc. 12. 14:20
 32/44 anonim ***** válasza:
75%

Ja, az teljesen rendben van, ha valakit lehazugozol, ler.ibancozol, és elkezded mondani, hogy így meg úgy átment rajta x ember, miközben kategorikusan mondta az ellenkezőjét. Még neked állna feljebb, ha kapnál cserébe egy pofont? :D

A kérdezőnek már elég lenne az ütéshez az, hogy kitart az illető nő az állítása mellett, hogy csak x emberrel volt, miközben szerinte ilyen nem létezik.

Érdekes, élőben senkit nem láttam még felnőttek között, aki ilyen hangot merészelne megütni, és így bánna a másikkal.

De amúgy az ilyeneknek kell minden eszközzel alá tenni. Munkahelyen/társaságban kiközösíteni, rossz hírét kelteni, aláásni, ha beszél valamiről, akkor látványosan kibámulni az ablakon/mobilozni közben, esetleg halkan sutyorogni, vihogni.

Már ennél kevesebbért is csináltam ilyet.

Egyszerűen veszélyes elemek vagytok, valójában börtönben/elmegyógyban lenne a helyetek, ha ennyire figyelmen kívül hagyjátok mások méltóságát, és a kérdező még ütne is azért, ha ragaszkodnék az állításomhoz, hogy én csak 3 férfival voltam.

2023. márc. 12. 14:38
 33/44 A kérdező kommentje:
32 tényleg nem érted???? Elmondom hogy 40+ év alatt az a megfigyelésem, egyértelmű tapasztalatom hogy nemcsak szép hanem átlagos nők is sokkal több fa.ssszon vannak túl annyi idős korukra. Egyetlen kivételt se láttam pedig széles körökben mozgok és jó megfigyelő vagyok. Bízom a saját értelmemben és szemfülességemben,szilárd önbizalmam van az állításaimmal kapcsolatban. Erre jön valami ribizli aki akár zihálva bőgve is mondogatja hogy zöld az ég és kék a fű az óceán meg citromsárga. Ha nagyközönség előtt csinálja akkor nyilvánosan titulál butának, hülyének engem ami sérti a becsületem. Ha pedig valaki a becsületem sérti akkor ha szavakkal nem tudom észhez téríteni akkor bizony fizikailag kell. A megalázást és a degeneráltnak nyilvánítást nem fogom tűrni erről ne is ámodozz!
2023. márc. 12. 14:53
 34/44 A kérdező kommentje:
"De amúgy az ilyeneknek kell minden eszközzel alá tenni. Munkahelyen/társaságban kiközösíteni, rossz hírét kelteni, aláásni, ha beszél valamiről, akkor látványosan kibámulni az ablakon/mobilozni közben, esetleg halkan sutyorogni, vihogni." Ezért konkrétan ÁJULTRA verés jár minden kicsit is komolyan vehető embernél csak szólok.......
2023. márc. 12. 14:54
 35/44 anonim ***** válasza:
78%

Szóval az, hogy én a SAJÁT ÉLETEMRŐL állítok valamit, az számodra becsületsértő, és teljesen jogosan ütsz meg, ha a kedvedért nem állítok mást, de az nem sérti az én becsületem, hogy az állításomban meghazudtolsz, és elkezdesz velem mocskolódni. :D Mondd, te ezt komolyan gondolod?

Milyen alapon nevezhetsz hazugnak, r-ibancnak, milyen alapon beszélgetnél úgy, hogy hányan "mentek át" rajtam, meg hasonlók, miközben neked már az egyenlő a sértéssel és a nyilvános lehülyézéssel, ha csak annyit állítok, hogy RÁM nem igaz, amit mondasz?

2023. márc. 12. 14:59
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

Jó, a másik fél vagyok, eldurvult a vita. Akkor, Miss, Tökély, Te vagy az 1000-ből, ha nem a 10 000-ből az egyetlen. Nagyságodhoz úgysem tudnánk felnőni, főleg nem ehhez.

"De amúgy az ilyeneknek kell minden eszközzel alá tenni. Munkahelyen/társaságban kiközösíteni, rossz hírét kelteni, aláásni, ha beszél valamiről, akkor látványosan kibámulni az ablakon/mobilozni közben, esetleg halkan sutyorogni, vihogni." - te ilyen ember vagy. Ilyen nő, ilyen anya. Itt kérek nyilvánosan elnézést a hazug rxbancoktól, te sookkal-sokkal alatta vagy.

2023. márc. 12. 15:27
 37/44 anonim ***** válasza:
100%

Ajultra veres jár

Mert a te tapasztalatod szerint olyan nincs

Ebből a kettőből mar 1 alapján eleve esélytelen vagy a nőnél úgyhogy felesleges a számokat latolgatnod

2023. márc. 12. 17:27
 38/44 anonim ***** válasza:
0%
37-es...az Üvegtigrist idézve: Helyi hülye vagy, vagy vidéki?
2023. márc. 12. 17:34
 39/44 anonim ***** válasza:
94%

Edesanyadat kérdezd, ő hova valosi és miért egy ilyen idiotat hozott a világra

Bár gyanítom ő sem így tervezte de te jöttél

Ezzel sok kérdésedre választ kapsz

2023. márc. 12. 17:39
 40/44 anonim ***** válasza:
100%
A kérdezőnek és a 38-as másik hülyének nem áll kötélnek egy nő se, vagy mitől ilyen feszültek?
2023. márc. 12. 17:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!