Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hihető, hogy egy gyönyörű 30 éves nő csak 2 pasival volt?
Nyitott, nagyon szép, sokat az a külsőségekre, kifejezetten szexin öltözik (miniszoknya, harisnya, magassarkú csizma).
Szexben is nyitott, gátlástalan, pl. simán, kérés nélkül lenyeli.
Ja, az teljesen rendben van, ha valakit lehazugozol, ler.ibancozol, és elkezded mondani, hogy így meg úgy átment rajta x ember, miközben kategorikusan mondta az ellenkezőjét. Még neked állna feljebb, ha kapnál cserébe egy pofont? :D
A kérdezőnek már elég lenne az ütéshez az, hogy kitart az illető nő az állítása mellett, hogy csak x emberrel volt, miközben szerinte ilyen nem létezik.
Érdekes, élőben senkit nem láttam még felnőttek között, aki ilyen hangot merészelne megütni, és így bánna a másikkal.
De amúgy az ilyeneknek kell minden eszközzel alá tenni. Munkahelyen/társaságban kiközösíteni, rossz hírét kelteni, aláásni, ha beszél valamiről, akkor látványosan kibámulni az ablakon/mobilozni közben, esetleg halkan sutyorogni, vihogni.
Már ennél kevesebbért is csináltam ilyet.
Egyszerűen veszélyes elemek vagytok, valójában börtönben/elmegyógyban lenne a helyetek, ha ennyire figyelmen kívül hagyjátok mások méltóságát, és a kérdező még ütne is azért, ha ragaszkodnék az állításomhoz, hogy én csak 3 férfival voltam.
Szóval az, hogy én a SAJÁT ÉLETEMRŐL állítok valamit, az számodra becsületsértő, és teljesen jogosan ütsz meg, ha a kedvedért nem állítok mást, de az nem sérti az én becsületem, hogy az állításomban meghazudtolsz, és elkezdesz velem mocskolódni. :D Mondd, te ezt komolyan gondolod?
Milyen alapon nevezhetsz hazugnak, r-ibancnak, milyen alapon beszélgetnél úgy, hogy hányan "mentek át" rajtam, meg hasonlók, miközben neked már az egyenlő a sértéssel és a nyilvános lehülyézéssel, ha csak annyit állítok, hogy RÁM nem igaz, amit mondasz?
Jó, a másik fél vagyok, eldurvult a vita. Akkor, Miss, Tökély, Te vagy az 1000-ből, ha nem a 10 000-ből az egyetlen. Nagyságodhoz úgysem tudnánk felnőni, főleg nem ehhez.
"De amúgy az ilyeneknek kell minden eszközzel alá tenni. Munkahelyen/társaságban kiközösíteni, rossz hírét kelteni, aláásni, ha beszél valamiről, akkor látványosan kibámulni az ablakon/mobilozni közben, esetleg halkan sutyorogni, vihogni." - te ilyen ember vagy. Ilyen nő, ilyen anya. Itt kérek nyilvánosan elnézést a hazug rxbancoktól, te sookkal-sokkal alatta vagy.
Ajultra veres jár
Mert a te tapasztalatod szerint olyan nincs
Ebből a kettőből mar 1 alapján eleve esélytelen vagy a nőnél úgyhogy felesleges a számokat latolgatnod
Edesanyadat kérdezd, ő hova valosi és miért egy ilyen idiotat hozott a világra
Bár gyanítom ő sem így tervezte de te jöttél
Ezzel sok kérdésedre választ kapsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!