Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire hihető, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hihető, hogy egy gyönyörű 30 éves nő csak 2 pasival volt?

Figyelt kérdés

Nyitott, nagyon szép, sokat az a külsőségekre, kifejezetten szexin öltözik (miniszoknya, harisnya, magassarkú csizma).

Szexben is nyitott, gátlástalan, pl. simán, kérés nélkül lenyeli.

2023. márc. 11. 11:07
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
89%

Hihetetlen?

Én 31 vagyok, 19 évesen szexeltem először (fél évig tartott a kapcsolat), aztán legközelebb 21 évesen (másfél hónapos kapcsolat), aztán 22 évesen jöttem össze a mostani párommal, akivel 9 éve együtt vagyunk. Soha nem voltam mással, nem volt kalandom.

Szóval abszolúte hihető.

2023. márc. 11. 19:47
 22/44 anonim ***** válasza:
0%

Meg a pici nyuszi pici füle.......Teréz anya meg Ferenc pápa nem kereste még?

Hagyjuk már......a szexet is biztos tankönyvekből tanulta, mint Phelps az úszást...persze.....

Haver, ne legyél naív, ez egy ribi!!!

F, 44

2023. márc. 11. 20:06
 23/44 anonim ***** válasza:
79%
21-es vagyok, ha engem így leribizne valaki, akkor számolhatna azzal, hogy nagyközönség előtt vágom pofon, de jó csattanósan...
2023. márc. 11. 20:13
 24/44 anonim ***** válasza:
0%
Jajj, de megijedtem........23-as, többen lőttek rád, mint Kijevre, de te hangoztatod, hogy a fehér hó is fekete hozzád képest...na, ne. Egy ilyen vénasszonyon átment a város......és nem havazáskor......a 22-es
2023. márc. 11. 20:56
 25/44 anonim ***** válasza:
55%

"Jajj, de megijedtem......."

Anonim oldalon még jó, hogy nem ijedsz meg, hanem kihasználod, hogy itt lehet nagy pofával, hazugságokkal sértegetni más embereket.

2023. márc. 12. 07:51
 26/44 anonim ***** válasza:
0%
Nem a sértegetés a célom. Ilyen nincs és kész. 42 évem tapasztalata is ezt mondja, a józan ész is. Illetve akkor lehet, ha olyan a természete, mint egy apácának. Akkor azért felejtős. De öreg vagyok én már Andersenhez meg Benedek Elekhez.
2023. márc. 12. 11:45
 27/44 anonim ***** válasza:
91%

De igen, van és kész.

Még egyszer leírom: 3 férfival szexeltem összesen életemben, az utolsó lassan egy évtizede a párom. Kalandjaim nem voltak.

Nincs apáca természetem, szeretem a szexet, egészséges hetero nő vagyok.

Ez az igazság, nincs mit ragozni.

2023. márc. 12. 12:48
 28/44 A kérdező kommentje:

27 ezzel vagy egy olyan nagy baj amit szerintem te nem értesz mert át se gondolsz pl az előző válaszolóval és így velem szemben sem. Ha te ezt állítod magadról hogy te 30 évesen mindössze 3 férfival voltál és makacsul ragaszkodsz ehhez az felér azzal hogy minket, tapasztalt férfiakat nyíltan lehülyézel. Madárnak nézel és megpróbálsz hazudni a saját jóhíred érdekében még ott is ahol anonim mindenki. Ez azért több mint szégyen.

Ha élőben, 1-2 főnél nagyobb közönség előtt csinálnád velem ezt akkor könnyen lehet hogy kapnál egy bazinagyot és inkább vállalnám hogy hívják a rendőrséget és priuszom lesz mint azt hogy mások előtt mondod azt hogy a rengeteg év amit értelmesen, megfigyelő pozicióban tartottam az semmit sem ér, értéktelen, hülye buta vagyok.

Azért ezzel számolj hogy lehet hogy egyszer onnan jön majd a retorzió ahonnan nem várnád!!!

2023. márc. 12. 13:32
 29/44 anonim ***** válasza:
100%
Rendben, akkor számolok azzal, hogy találkozhatok olyan emberrel, akinek ha nem fér bele a világképébe az én életemben valamely számadata, akkor nyilvánosan megüt. :'D Teljesen rendben van.
2023. márc. 12. 13:39
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagom miert kellene egy nomek 30 eves korara sok pasival szexelnie plane ONS vacakokba bonyoldnia...

A hugom osszesen egy sraccal szexelt elezeben azzal akit 15 evesen megismert. Azota egyutt vannak.. ha azt nezem 30 evesen nekem is csak 3 pasival volt szexualis kontaktusom. A 3ikkal a halalaig. Most vagyok a 4ik parommal igy 52 evesen.

Nem feltetlen minden no akar sok szexualis partnert es plane nem kalandot.

2023. márc. 12. 13:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!