Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezek alapján antiszociális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján antiszociális lennék? 26F

Figyelt kérdés
16 éves koromig rengeteget jártunk ossze szinte naponta a barataimmal. Tipikus gyerekek rúgtuk a labdát néha ittunk szivtunk csajoztunk. Most 26 éves vagyok. 7eve kezdtem a vállalkozásom. Munkám miatt naponta 4-6orakat töltök minden nap új emberekkel. Nagyon szeretem őket. Viszont magán életemben igyekszem a parkapcsolatomra fordítani az időt. Ezért minél többet töltök a csajommal. Bulizni nem járok alkohol szagát sem szeretem. Kollégákkal mióta van csajom nem igazán járok el. Barataim pedig 100km re laknak tőlem. Ezért fel évben egyszer találkozunk kb. Unoka ocseimel szoktam napi 2 órát jatszani. Alapjaraton én olyan ember vagyok hogy számomra 2 fajta ember létezik aki érdekel és aki nem. Nincs köztes opció. Kevés embert engedek magam mellé. Barátkozni nem baratkozom főleg nem nőkkel. Pedig néha néha jól esne együtt leulni és beszelgetni esetleg meginni valamit. Ahol pedig nagyobb új társaság van ott általában megerzesre kivalasztom akikkel jobban szimpatizalunk.
2023. márc. 10. 21:13
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem érzem úgy, hogy tisztában lennél a szó valódi jelentésével, szerintem csak a köznyelvben -általában tévesen- használt jelentésére gondolsz.

[link]

"Az új névben szereplő antiszociális kifejezés nagyon megtévesztő, mivel a köznyelvben antiszociálisnak azokat az embereket szoktuk nevezni, akik kerülik a társasági életet, visszahúzódóak, gátlásosak. Szakszerűen azonban ezt az embertípust aszociálisnak kellene nevezni, az antiszociális elnevezést fenntartva azoknak, akik szembefordulnak a társadalmi normákkal, felrúgják a társadalmi együttélés szabályait, így képtelenek beilleszkedni a közösségbe."

Nem, semmi olyat nem írtál, ami alapján azt kellene vélelmeznünk, hogy antiszoc lennél.

2023. márc. 10. 21:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem, egyáltalán nem tűnsz annak ezek alapján
2023. márc. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!