Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Rosszul esne ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Rosszul esne ha nem kapnátok virágot Nőnapra a párotoktól?

Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 15:50
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
82%
Rosszul, igen.
2023. márc. 8. 15:51
 2/22 anonim ***** válasza:
62%

Mivel nem igazán látom értelmét a virágnak, így nem.

Sőt, nekem az a fontos, hogy ajándékot vegyen, sokkal inkább az, hogy éreztesse az év többi napján, hogy szeret és megbecsül. Ez sokkal többet jelent.

2023. márc. 8. 15:52
 3/22 anonim ***** válasza:
52%
*nem az a fontos
2023. márc. 8. 15:52
 4/22 anonim ***** válasza:
17%
Nem. Imádom a virágokat, de nőnapra nekem visszatetsző virágot kapni, meg csokit, meg ilyeneket. Számomra kicsit meggyalázza a nőnap jelentését.
2023. márc. 8. 15:57
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Engem nem különösebben érdekel a nőnap, de attól még örülök neki, ha kapok virágot/csokit/bort. Ha nem kapnék, nem lennék megsértődve, de azért így határozottan jobb, hogy kaptam :D
2023. márc. 8. 15:59
 6/22 anonim ***** válasza:
39%
Nem esik rosszul. Nem csak ezeken a napokon èreztetjük egymással a szeretetet. Minden hèten meglepjük egymást apróságokkal.
2023. márc. 8. 16:04
 7/22 anonim ***** válasza:
19%
#5 Én is így vagyok vele.Ajj, tök cukik vagyunk.:D
2023. márc. 8. 16:12
 8/22 anonim ***** válasza:
87%
Nem szeretem a virágot, csokit kaptam, és örültem neki:)
2023. márc. 8. 16:27
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Nem. Ez is csak egy agyon marketingelt nap, mint a Valentin nap és társai, hogy minél több virágot, bonbont, plüsst meg minden szarságot el lehessen adni. Számomra nem ünnep értékű. Mondom ezt nőként. Ma már mindennek van világnapja, van férfi nap is, apák napja is, csak a férfiak fele akkora felhajtást se csinálnak ebből.
2023. márc. 8. 16:38
 10/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem, mert én nem "tartom". Konkrétan elfelejtettem h ma van. Nekem nem fontos.
2023. márc. 8. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!