Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan felejhetnem el az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan felejhetnem el az érzéseimet iranta? Vagy lehet o is viszonozza?

Figyelt kérdés
Hali! Sajnos a helyzetem se nem olyan egyedi se nem különleges. A tori tanárunk mostmar 4 éve hogy tanít minket. Az elején nem volt semmi különös köztünk, inkább azt mondanám hogy a tanárok szoktak szeretni, mert nem vagyok szemtelen, jól tanulok, nincs nagy szám stb. A kölcsönös szimpátia megvan és meg is volt persze, viszont már így 1-2 eve érzem azt hogy többet érzek iránta mint szimpátia, igazából elég idős, 40 körül van viszont mindig is az idősebbekhez vonzodtam ennek a fő oka az apámmal való gyér vagy éppen semmilyen kapcsolatom kiskorom óta illetve az is, hogy a velem egykorúak borzaszto gyerekesek. Időközben barátom is volt egyébként akibe szerelmes voltam persze és elég sokáig is tartott de valahogy mégsem az igazi. Lassan vége van az iskolának viszont még mindig szeretném elfelejteni ot valahogyan. Természetesen nem mondtam neki, és fogalmam sincs hogy sejti e viszont sokszor mosolyog rám vagy nez rám és szoktunk beszélgetni messengeren is, ami általában mindig az iskolával kezdődik de sokszor megy át másmilyen formába. Kivetelezest nem vettem észre meg közöttünk, de sokszor van hogy 1 pont híján a jobb jegyet adja meg. Tippek?

2023. márc. 6. 14:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Kocsmak tele 30-40 es palikkal .
2023. márc. 6. 15:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Koszi😅 az értelmesebb férfiak jobban vonzanak
2023. márc. 6. 15:28
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem alkoholistakra gondoltam.
2023. márc. 6. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan? Úgy hogy elkezdesz ismerkedni fiúkkal, ő vele nem csetelsz többet.
2023. márc. 6. 16:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha vége a sulinak, rákérdezel.
2023. márc. 6. 16:21

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!