Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszútávon működhet?
27 éves nő vagyok van egy 8 éves gyerekem
56 éves férfival ismerkedtem meg neki van egy 10 éves gyereke
Amikor vele vagyok valahogy észre vehetetlen a korkülönbség. A gyerekem apukájával 10évig voltam ott viszont csak 6 év volt a korkülönbség.
Azt gondoltam a szerelemben nincsennek határok, viszont így, hogy én csöppentem bele kicsit elgondolkodtató, hogy ez működhet hosszú távon?
Undorítónak tartom a hozzászólásokat, pedig nem vagyok érintett. Emberség nulla. Egy komoly betegség 30 évesnél is lehet, akkor is "nyilván" ki kell dobni, mert "még előtted az élet", csak tologatnád 40 évig - de neked még élned kell. Szép hozzáállás. Jó nagy egoista.
Az ilyeneket kellene magukra hagyni. Tisztelem azt, aki mellette marad annak, akit választott még a bajokban is, miközben ő nem boldog. De ezt ő választotta, mert felelősséget érez a másikért, joga lenne elhagyni, de mégsem teszi, mert képes szeretni, és felelősséget vállalni, úgy hogy a saját boldogságáról önként mond le.
Nem lenne boldog ha ott hagyná. De persze higyjétek azt, hogy néhány fagyival, bulival, meg csúszdával ki lehetne zökkenteni, és máris boldog lenne, mert megérdemli. :D :D Oké. :)
En nem hanyok tole, nem az en dolgom, szerintem masok is leirtak paran, hogy elmeletben mukodhet most epp, meg meg max par evig, csak leirtuk, mire szamitson. Azt mar el tudja donteni ezek utan felnott fejjel, hogy vallalja-e igy is, vagy sem.
De a “semmi kozunk hozzara” annyit, hogy o tette fel a kerdest, velemenyeket vart, akkor az lett volna a jo valasz, ha huszan leirjuk, hogy SKH eljetek boldogan?😂
Kérdező, én most le leszek pontozva..de amondó vagyok hogy felesleges ennyire a jövőbe tekinteni.Lehet hogy idősebb,nem is kevéssel viszont ha jól érzed magad a társaságában és élvezed az együtt töltött időt,akkor miért ne vágnál bele? Kicsit morbid leszek,de bármi történhet ma is,holnap is és akár a jövőhónapban is.
Az is lehet hogy teljesen más sül ki az egészből mint amit most gondolsz.
A leírásodból az látszik hogy nagyon kedveled ezt az embert és igen,másképp öregszetek..de egy életünk van, ne féljünk ennyire a jövőtől,mert akkor sosem fogunk élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!