Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hosszútávon működhet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszútávon működhet?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok van egy 8 éves gyerekem

56 éves férfival ismerkedtem meg neki van egy 10 éves gyereke

Amikor vele vagyok valahogy észre vehetetlen a korkülönbség. A gyerekem apukájával 10évig voltam ott viszont csak 6 év volt a korkülönbség.

Azt gondoltam a szerelemben nincsennek határok, viszont így, hogy én csöppentem bele kicsit elgondolkodtató, hogy ez működhet hosszú távon?

2023. márc. 4. 04:50
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
82%
Nekem a családi körben van olyan hogy 25 èv van a kèt fèl között. A nő 50 èves mèg tele èlettel a párja 75. A nő mèg èlnè az èletèt, hiányzik neki a társaság, a táncos estek, a szexualitás. Teljesen magába van fordulva 50 èvesen, rettentően negatívan látja már a világot. Ès már mi sem tudjuk ebből az állapotból kizökkenteni. Elhívtuk külföldre, vagy hogy csak jöjjön kiránduljon velünk egyet. De ő nem hagyhatja ott a párját, nem engedheti meg magának. Meg kell főznie, ki kell takaritania. Most a fèrfi mèg azèrt elèg jól tartja magát, de már most sem tudja otthagyni. Mi lesz akkor ha esetleg teljes ápolásra szorul? A nőnek annyi lesz.
2023. márc. 4. 09:57
 12/20 anonim ***** válasza:
13%

Undorítónak tartom a hozzászólásokat, pedig nem vagyok érintett. Emberség nulla. Egy komoly betegség 30 évesnél is lehet, akkor is "nyilván" ki kell dobni, mert "még előtted az élet", csak tologatnád 40 évig - de neked még élned kell. Szép hozzáállás. Jó nagy egoista.

Az ilyeneket kellene magukra hagyni. Tisztelem azt, aki mellette marad annak, akit választott még a bajokban is, miközben ő nem boldog. De ezt ő választotta, mert felelősséget érez a másikért, joga lenne elhagyni, de mégsem teszi, mert képes szeretni, és felelősséget vállalni, úgy hogy a saját boldogságáról önként mond le.

Nem lenne boldog ha ott hagyná. De persze higyjétek azt, hogy néhány fagyival, bulival, meg csúszdával ki lehetne zökkenteni, és máris boldog lenne, mert megérdemli. :D :D Oké. :)

2023. márc. 4. 10:42
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Istenem… Tok mas, mikor varatlanul tortenik valami baj (ami eleve ritka, a legtobb ember mindenfele komoly problema nelkul leeli az eletet, legalabbis az elso 60 evet tuti), meg az, amikor elore tudod pontosan, hogy 90%, hogy ez var rad. Semmi gaz nincs abban, ha ezt nem vallalod ugy, ha tudod elore, de hajra, te akkor menj es ismerkedj direkt nyomorekokkal, ertelmi serultekkel, 90 evesekkel, stb.
2023. márc. 4. 12:22
 14/20 anonim ***** válasza:
87%
12es, az nem undorito hogy majdnem 60 eves pasi kefel egy lanya korabeli not mert neki az 50 eves no oreg? Ne emeljuk mar piedesztara azt aki a noben csak a friss hust, hamvas bort latja, barmilyen szepen szovegel a belso ertekekrol hogy elterelje a gyanut. 1000000szazalekba fogadom hogy ez az oreg pasi azon nyomba dobna ezt a not ha mellrakos lenne vagy egyeb betegseg baleset miatt elvesztene hamvas fiatal no jelleget.a nyakamat teszem ra.
2023. márc. 4. 15:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Kerdezo, mindegy, hogy ki.mit momd, neked kell tudni, hogy erre a ferfira vagysz-e es vallalod-e a kockazatot, ami a korkulonbsegbol adodik.
2023. márc. 4. 19:41
 16/20 anonim ***** válasza:
4%
Önként választották egymást. Semmi közötök hozzá, hogy egy 57 éves van egy 27 évessel, ezt ők választották, nekik így jó. Az, hogy ti hánytok tőle, az egyéni probléma.
2023. márc. 5. 00:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

En nem hanyok tole, nem az en dolgom, szerintem masok is leirtak paran, hogy elmeletben mukodhet most epp, meg meg max par evig, csak leirtuk, mire szamitson. Azt mar el tudja donteni ezek utan felnott fejjel, hogy vallalja-e igy is, vagy sem.

De a “semmi kozunk hozzara” annyit, hogy o tette fel a kerdest, velemenyeket vart, akkor az lett volna a jo valasz, ha huszan leirjuk, hogy SKH eljetek boldogan?😂

2023. márc. 5. 04:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat véleményeket!
2023. márc. 5. 05:41
 19/20 anonim ***** válasza:

Kérdező, én most le leszek pontozva..de amondó vagyok hogy felesleges ennyire a jövőbe tekinteni.Lehet hogy idősebb,nem is kevéssel viszont ha jól érzed magad a társaságában és élvezed az együtt töltött időt,akkor miért ne vágnál bele? Kicsit morbid leszek,de bármi történhet ma is,holnap is és akár a jövőhónapban is.

Az is lehet hogy teljesen más sül ki az egészből mint amit most gondolsz.

A leírásodból az látszik hogy nagyon kedveled ezt az embert és igen,másképp öregszetek..de egy életünk van, ne féljünk ennyire a jövőtől,mert akkor sosem fogunk élni.

2023. márc. 5. 09:26
 20/20 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ez leginkább az illető pasi életvitelétől függ. Gondolok itt elsősorban a táplálkozására. Egy férfi elvileg holtáig férfi. De csak elvileg, mert a mai élelmiszernek látszó tárgyak fogyasztása messze nem ezt hozza magával.
2023. márc. 11. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!