Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be mostanában olyan lányok, akik abszolút nem az ideáljaim?
7, ez csak a te éretlenségedet bizonyítja. Vagy felszínességedet.
Majd ha egyszer szerelmes leszel, talán másképp fogod látni. De amúgy amíg nem leszel szerelmes, javaslom ne is gyere össze senkivel, tök fölösleges.
#9 “És igazam is lett, aztán volt a vörösnek pár olyan húzása amivel én tuti nem tudtam volna azonosulni, ha az én párom lett volna”
Mert ő biztos egy főnyereménynek tartott volna, miután a párodat csaltad vele. Minden nő álma egy ilyen pasi…
12, ki a fszom beszélt megcsalásról? Nem volt szó megcsalásról.
Figyelj, nem bűn, ha nem ismered vadidegenek életét, de mi lenne, ha nem nyilatkoznál olyna dolgokról, amiről 0 tudásod van?:D
Vagy te ojbban tudod mindnekinél látatlanban is?:D Össze-vissza beszélsz:D Fáj az élet, vagy mivan?
#14 “ Nem azt mondom, hogy nem voltam szerelmes és nem kínlódtam”
Igazad van, tök normális dolog a párod mellett másba szerelmesnek lenni, én kérek elnézést.
Nagyon ritka, amikor valaki az elképzeld ideális személybe szeret bele.
Sőt, sokszor az ellenkezőjébe. Nincs recept.
Miért?
Mert csak.
🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!