Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek be mostanában olyan lányok, akik abszolút nem az ideáljaim?
Mert kezdesz felnőni és rájöttél, hogy az ideál egy baromság.
Persze, anno nekem is a elöldeszka, hátulléc, hosszú szőke vagy vöröshajú, világos bőrá alacsony lányok tetszettek....
..De végül a barátnőim rendre nem ilyne lányok voltak, mert hiába volt olyan lány aki külsőre megfelelt az ideálnak, ha egyszerűen unalmas vagy egyenesen göykér volt, a szélescsípjű, rövidhajú, kreol bőrű, vagy akár nagymellű lány viszont érdekes és izgalmas személyiség volt.
6, persze, te biztosan jobban ismered az életemet:D
Ami azt illeti egyszer rámstartolt egy vörös, zöldszemű, szeplős vékony futó lány. Kb mint a mesében bszki:D Nem azt mondom, hogy nem voltam szerelmes és nem kínlódtam, de végül kikosaraztam, mert akkor már együtt voltam a rövidhajú, kreolbőrű, széles csípőjű leánnyal.. akit később feleségül is vettem. A vörössel csak fellángolás lett volna, pár hónapig vagy max 1-2 évig hetyegünk, de nem lett volna jó.
És igazam is lett, aztán volt a vörösnek pár olyan húzása amivel én tuti nem tudtam volna azonosulni, ha az én párom lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!