Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy mostanában abszolúte nem érzek semmit?
22 évesen azt vettem észre, hogy nincsenek érzelmeim senki irányába. Nem érzek szinte semmit, nem tudok párkapcsolatba lépni, nem tudom érezni semmit sem egy lány iránt (de még fiú iránt sem - tehát még arról sem lehet szó, hogy saját nememhez vonzódom).
De még az is nehezemre esik, hogy örüljek egy olyan dolognak aminek tudom, hogy örülnöm kéne.
Egyszerűen nem megy.
Mintha beszürkültem volna. Mit tehetek? Hogy tudom magam kizökkenteni ebből?
Általában 7-8-9 körül kelek, akkor ha valami feladatom van akkor azt még délelőtt megcsinálom, egyetemre járok, itt, majd mivel itthon lakom még, segítek a háznál, mivel testvéreim kisebbek még nem tudnak mindent megcsinálni (főzök, sütök, pakolok) helyettük is van pár dolgom. Közben ebéd van, gépezek, néha-néha eljárok, de mivel barátaim és ismeretségi köröm nem helyben vannak, hanem más városokban, ezért nem tudok velük sokat találkozni, csak telefonon és neten tudom tartani a kapcsolatot velük.
Majd este vacsi, egy film, majd szunya.
Ennyi
Beszürkülés, enyhe depresszió.
A sportot tudnám első körben javasolni, mert boldogsághormonokat termel, plusz szükséged lenne élményekre, a házi munkákon és a gépezésen kívül. Ha barátokkal nem megy, akár egyedül is.
De egyébként tapasztalatból mondom, hogy ugyanilyen voltam, és amióta barátom van, mintha kicseréltek volna. Sokkal jobban élvezek mindent, még az olyan dolgokat is, amik előtte nehezemre estek. Szóval esetleg ismerkedj is, hátha belebotlasz valakibe, aki megfog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!