Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem, nem jogos, érzelmi zsarolás, amit csinál. Az írásodból úgy jön le, mintha tinik lennétek, legalábbis mindenképpen azon az értelmi színvonalon mozogtok mindketten. A javaslatom: hagyd ott ezt az önző kisfiút és amíg nem találsz egy érett férfit, akit fejleszd a helyesírásodat.
2023. márc. 2. 15:38
Valami miatt gondolja, biztos, hogy kívánod, szereted vele a szexet és főleg őt?
Mert mindaz amit leírtál arra enged következtetni, hogy bizony jogos a viselkedése.
Félév idején még nem kéne szex miatt vitázni, vagy lamentálni rajta. Csak csinálni spontán amikor jólesik...
2023. márc. 2. 15:44
3/14 anonim válasza:
1. Beszélni próbált róla korában többször is.
Illetve hetente 2x visszi el a csajt randizni.
Ezek alapján tényleg mekkora egy önző seg*fej lehet azta...
1. Szóval ha a párod el akar veled menni randizni te pedig nem et mondasz majd ő szakít vagy reagal ahogy reagál akkor már egy önző ember?
2023. márc. 2. 15:46
3# na fussál neki újra szerintem, mert nem tudtad értelmezni az olvasottakat.
1. voltam
2023. márc. 2. 15:50
Kérdező légyszíves írd le te, hogy amit megosztottál a párod oldaláról van-e valóságalapja? Igaz, hogy este inkább játszol, vagy nincs kedved, igaz, hogy inkább ő kezdeményezz, igaz, hogy másfél hete várt a szerencsétlen arra, hogy magadtól szó nélkül lesmárold és lefekudj vele odaadással? Mert ha minden szava, panasza igaz, akkor bizony jogos az ő részéről.
2023. márc. 2. 15:53
Nem értem, a kérdező játszik vagy a párja? Mert a végén már nem egyértelmű.
2023. márc. 2. 16:01
7/14 A kérdező kommentje:
5. Mind a ketten. Úgy szokott kínozni 6ra haza érünk kaját csinálok eszünk majd le ülök játszani. Párom most már úgy csinálja hogy próbál akkor játszani amikor én is hogy legalább este együtt tudjunk sorozatot nézni. Na szóval 6ra haza érünk eszünk 7 óra kb jatszok 10 max 11 fél 12 (Nem mindennap néha nem játszok. Aztán sorozat 1 ig majd alszunk. Szexet pedig inkább próbálja sorozat elé rakni hogy nagyobb eséllyel legyen szex. Ő már az elején tudta mondtam neki hogy én nem vagyok kezdeményező típus. Illetve neki napi 1 szex az alap. Most már kezd vissza venni és kétnaponta legalább minimum kenyesztettem orálisan. Persze úgy néz ki a sztori hogy még kérdezi nincs e kedvem hozzá. Ami rosszul szokott neki esni hogy mondom este lesz vagy így le szplak úgy le szplak majd semmi. Mert mire el jöttünk odáig én már fáradt vagyok.
8/14 A kérdező kommentje:
Neked jólesne vele szexelni naponta ha nem lennél fáradt a játszás miatt? Mert ha nem, akkor nem egyezik a szexuális étvágy és jobb inkább különválni. Ha nincs kedved szopni, akkor ne tedd, verje ki.
Mi vagy te neki urito akkor is ha nem esik jól csinálni? Undorító köcsög!
2023. márc. 2. 16:17
10/14 anonim válasza:
Hát ha helyetted a barátait válassza akkor már rég rossz.
Keress egy olyan férfit aki ki elégíti a vágyaid!:)
2023. márc. 2. 16:29
Kapcsolódó kérdések: