Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jogos, hogy anyukám így...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogos, hogy anyukám így ellenzi azt, hogy a barátom nálunk aludjon?

Figyelt kérdés

én 17 vagyok, igazából nemsoká 18, ő 24, egy éve már, hogy ismerjük egymást és azóta hetente vagy kéthetente találkozunk félúton, Veszprémben.

csak háromszor voltam körülbelül nála, egyedül él,én viszont a családommal vidéken.

és hát szeretnénk több időt együtt tölteni, mert az utóbbi időben, télen ez nehéz volt.

hideg volt, hamar sötétedett, körülményes volt utazni, nem tudtunk olyan rendszerességgel találkozni és tényleg nemigen volt intim szféránk. (még nem szexeltünk)

igazából ő már ősszel kezdte ezt a gondolatot felhozni, hogy ha egy éjszakát némely hétvégente eltölthetnénk együtt, vagy nála vagy nálunk, úgy egyszerűsítené a helyzetünket. én akkor még vonakodtam, mert féltem az egész helyzettől, tudtam, hogy otthon ebből gondok lesznek.

és mostanra érett meg bennem is, hogy itt az ideje már ennek, mert szeretném, és úgy érzem, hogy nem egy nagy kérés.

de anya szörnyű balhét képes lecsapni így, hogy most héten előálltam az ötletemmel.

én ezt nehezen bírom.

mindig, minden egyes alkalommal, amikor hozzá mentem, amikor találkoztunk ez a rosszallás fogadott tőle.

maradibb gondolkodású, arra hivatkozik, hogy neki ezt biztos nem engedték volna meg ennyi idősen, de nem is volt neki mersze persze ilyet kérni.

a legrosszabbat feltételezi a barátomról is, úgy érzi jobban belelát a helyzetembe, mint én magam. igyekszem nem beavatni semmibe sem, mert amit meg is tud is egyből felhasználja, nem a bizalmasom a reakciói miatt.

pl, volt egy mélypontunk nemrég és egészen elválósra sikeredett, volt sírás, búcsú, hazaérvén persze látta anya rajtam, hogy valami nem oké és kénytelen voltam elmesélni átfogóan, hogy kikezdett rajtunk a távolság.

nahát ő most ezt totálisan felhasználja ellenem az ittalvás megelőzésére.

egyébként a barátom értelmes, rendes ember, dolgozik, egyetemre jár, teszi a dolgát.

bemutattam már itthon nyáron (azóta volt is már itt egykétszer) tényleg csak jó vélemény formálódhatott róla.

szeret engem, tényleg.

apa egyébként toleránsabb, vele könnyebben megbeszélem az ilyeneket, ő rábólintott.

tudom, hogy féltenek, meg hogy jót akar anya is, vagyhát azthiszi hogy jót tesz.

de már elfáradok az egészben, félek kérni.

én már nem tudom egyébként, hogy most kire hallgassak, mit csináljak, hogy működjön a párkapcsolatom és a szüleimmel se legyen konfliktusom.

a barátom nem erőltet semmit, a szexet meg főleg nem, de érzem, hogy hiányol, én is hiányolom, nem egy ideális állapot ez.

az ittalvásának egyedüli funkciója az lenne, hogy több időt töltsünk együtt. amúgy sem minden héten tövényszerűen jönne, csak jó lenne, ha fennállna, mint lehetőség ez az egész.

ha végzek a sulival én felmennék továbbtanulni hozzá, szóval egyszerűsödne, csak ugye az még arrább van egy évvel.

úgyhogy most tök kellemetlenül érzem magam.

mi a véleményetek? ti mit enegdnétek meg?

2020. márc. 6. 19:48
 1/7 anonim ***** válasza:
44%
Tipikus tini gondok, van erre egy megfelelő kategória, ahol ezzel foglalkoznak.
2020. márc. 6. 20:05
 2/7 A kérdező kommentje:
az kedves első válaszoló, aki veszi a fáradtságot, hogy belepillantson egy másik ember egyik problémájába, esetleg tanácsot adjon, és nem azon töri magát, hogy más gondjából viccet csináljon.
2020. márc. 6. 20:07
 3/7 anonim ***** válasza:
43%

Van erre egy külöm rovat -> Tini párkapcsolatok.

Ide a felnőttek írnak, szóval nem értem, miért kérsz számon, amikor itt nem a te gondjaiddal foglalkoznak, hanem a felnőttek ügyeivel.

2020. márc. 6. 20:21
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Ne bántsd már szegényt, olyan szép dolgokat írt :(

Most mi a baj, ha ide írta ki ezt, majdnem felnőtt már ő is. És igenis nagyon rossz érzés tud ez lenni.

Kérdező szedd magad össze, próbáld meg elmondani a szüleidnek a gondjaidat.

2020. márc. 6. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
64%

Én engedékenyebb lennék, de csak azért, amiért mártír anyuka nevelt fel.

Mivel nagykorú vagyok, engem már nem tilthat a páromtól, de azért a hattyúk halálát eljátssza időnként a kapcsolatom miatt.

Szerencsére neked van apukád, aki toleránsabb. Én mindenképp az ő segítségét kérném. Nekem nem volt apám, anyámnak minden oka megvolt a férfigyűlöletre, és nem értette, hogy én amúgy meg boldog vagyok, és nem minden férfi akar bántani.

Te jobb helyzetben vagy.

2020. márc. 6. 21:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is apukadat javasolnám szövetségesnek. Persze nem úgy, hogy odaviszed,mert apa megengedte,mert az csak olaj lenne a tűzre.Inkabb apukaddal próbálj beszélni, hogy hátha ő, vagy ketten együtt észérvekkel meg tudjátok győzni anyukádat.
2020. márc. 6. 21:24
 7/7 anonim ***** válasza:
50%
A szüleid ismerik egyébként? Nem említetted hol szoktatok találkozni pontosan. Mert ha csak köszönésképp vagy még annyira sem ismerik azért érthető, hogy nem teljesen bíznak meg benne
2020. márc. 7. 05:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!