Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi mindig a közelembe jön fizikailag, pedig nem a haverom, pl.ha hátrébb gurulok a székemmel, utánam gurul, lehet nem is tudatosan, vonzalmat jelent?
Van annak valami diszkrét bája, amikor egy nő MINDENBE kétségbeesetten próbálja belemagyarázni, hogy az a férfi biztos vonzódik hozzá, ezért teszi ezt vagy azt.
Tudod, ha valaki vonzódik hozzád, azt abból veszed észre, hogy egyszer csak elhív randira.
Sokáig én is ilyen voltam, minden tettében a jeleket kerestem...
Hidd el, akinek kellesz, az a tudtodra fogja adni, még akkor is, ha foglalt.
Minden más csak játszma és egotuning...
Szerintem lehet, de mint írták előttem nem tuti.
Inkább onnan veszed észre, hogy stíröl, sokszor rápillant a szádra, testrészeidre (érted), flörtöl, csipkelődik, vagy az ellentétje mint elpirul, zavarban van, bókol néha. Ilyesmik. És persze elhiv valahová.
Akkor miért nem végzel a barátsággal? O neki tetszel, ágyba akar vinni, aminek az eredménye az lesz, hogy összeszűröd vele a levet hiába nem akarod, vagy összevesztek, mert tudatalatt adod alá a lovat.
Tetszik, de nem működne, rendben van, ne barátkozz vele, maximum kolléga szintjén tartsd vele a kapcsolatot. The end. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!