Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire nehéz az ismerkedés kisgyerekes anyukaként?
Amúgy sem könnyű normális pasit találni, hát még már fiatalon kisgyerekkel a nyakadon. Nagyon kicsi az esélyed.
Fiatal normális, igényes pasi nem fog gyerekes nővel kezdeni ha gyerekmentest is választhat , aztán meg majd ha akarnak, közösen vállalnak idővel, nem fogja más gyerekét elviselni, pénzelni végképp nem.
Elégedj meg a saját szinteddel és gyerekes pasikkal próbálkozz, ott talán több esélyed van.
Kort nem írtál.
Èn 23 èvesen szültem, 25 èvesen mentem szèt a gyerek apjával.
Volt egy kèt kapcsolatom, de nem èreztem az igazinak. Ha nem is mondták ki de lenèztek a gyerek miatt. Hát úgy voltam vele akkor ezek nekem nem kellenek. Vagy elfogadnak gyerekkel, vagy akkor ne velem legyenek.
32 èvesen találtam rá a fèrjemre. Elfogadott minket. Már közös gyerekünk is van. Sose tesz különbsèget a lányom ès a saját gyerekünk között. Őt is sajátjakènt szereti, ès neveli. Lehet nem 1 2 hónap alatt találod meg azt aki elfogad titeket, de ne add fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!