Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem csak itt vannak páran "incelek", de ez a nőutálósdi nemzetközi?
Sikerült belebotlanom egy számomra szimpatikus pasiba, kb 174 centi, favágó/viking stílus, szakállas, aputestű(104kg), nem kopasz, mint később megtudtam mérnök, gamer 30as.
Beszélgettünk, és kiderült, hogy szűz. Aztán elkezdte nyomni ugyanazt a nőutáló önsajnáltató szöveget, amit egyedül csak itt olvastam eddig, hogy nekünk nőknek milyen könnyű a társkeresősdi, neki meg csak ronda/kövér nők jutnak, aki meg nem olyan, azokat nem tartja vonzónak(mikor egyik nő sem volt különösebben kövér(nála pl nem), vagy ronda, csak rosszul sminkeltek és öltöztek), vagy nem akarnak gyereket, és el sem tudom képzelni milyen jó dolgom van, mert neki havonta ha egy match jut már jó dolga van, és nincs kivel beszélgetnie se. És ha van is matche, az is messze van és nem költözne ki hozzá(én), ami mekkora szemétség részemről, minek matcheltem vele hamis reményben ringatva!? Folyamatosan ismételgette, hogy nem értem meg, majd letiltott. Vele már nem fogom tudni megbeszélni, de aki hasonlóan gondolkozik, írja már le, hogy tudja-e, hogy:
Akikkel mi nők matchelünk, azok is problémásak, csak nem feltétlen külalakra, hanem iszik, nem akar gyereket, nincs végzettsége, depis, ingyenélő, bántalmazó, hűtlen, túl perverz, impotens, koszos/igénytelen, kényszeres, trágár, kutyabolond, tipmixezik, pókerezik, szórja a pénzt, munkanélküli, túl spórolós, stb.. Ugyanúgy felejtősek, mint a kövérebb/"ronda" nők neki, csak nekünk még beszélni és ismerkedni is kell velük, mire megtudjuk, rengeteg időt vesz el. Róla sem gondoltam volna, hogy ilyen bolond szerencsétlen, sem azt, hogy szűz.
Ráadásul az appon csak képek vannak, a legtöbb nő nem ronda/kövér, csak a többinek előnyösebb képe van, jobban öltözik, előnyösebb a frizurája, jobban sminkel, távolabb áll a kamerától, jobban pózol, szebben esik a fény az arcára, jó szögből találja el az arcát, stb..szóval aki neki nem tetszik fotón, az simán lehet jó nő az életben, főleg ha valami jó ízlésű ember foglalkozna vele, és borzalmas fotók vannak szép emberekről is, tehetség kérdése, ki milyennek tudja feltűntetni magát.
Egyébként meg nekem is azért volt matchem vele, mert 55kgtól-110kgig többfajta férfi karaktert találok szépnek, a szemüveges sovány kockát, a pocakos favágót meg az izmos katonát, a nőies szépfiút is, mind a "maguk nemében" jóképűek, vonzóak, és rengeteg nő van így ezzel. Neki meg valami furcsa módon csak vékony, jól öltözött, esztétikusan sminkelt nők jönnek be szűk magasság és súlykorláttal. Mire ezt megemlítettem neki nekemtámadt, hogy képzelem, hogy adja lejjebb, mert nem talál ilyet? Nem bírta felfogni, hogy ez nem lentebb adás, mert egyik nem ér többet a másiknál, máshogy vonzó, más karakter, és mindegyik a maga módján klassz.
Fú nagyon felhúzott és 3 hétig halál normálisnak tűnt, mire kiderült, hogy ilyen. Valami hasonlóan beszűkült látásmódú reflektáljon már legyen szíves azokra, amiket írtam, mert nem sikerült megértenem miért nem érti, amit írok, és én miért nem értem, amit ő írt. Illetve én úgy érzem felfogtam, csak hülyeség, amit gondol, mert egy érzelmileg éretlen fejlődésben tiniszintem megrekedt, társadalomtól eltávolodott kis izé, akinek mindene a látszat.. :D
Olyan nagyon csalódott és mérges vagyok, hogy egy ilyen gondolkodású "néz le", nekem meg fel sem tűnt 3 hétig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!