Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Mi a véleményetek a fiatal 25 körüli nemzetközi kamionsofőr srácokról?
Figyelt kérdés
3 hetente jár haza 4-5 napra.
Párkapcsolati szempontból és egyéb szempontból milyen véleménnyel vagytok róla?
Mi a gondolatotok erről?
Mit gondolsz róluk?
2022. nov. 27. 11:48
1/8 anonim válasza:
Mivel vélemény a kérdés, nem ér lepontozni. A véleményem írom. Én meg is bolondulnék... Egy férfinek vannak igényei, nekem ne mondja senki, hogyha ő két hétig nem lát rendszeresen, akkor nem fog másokat kívánni.
2/8 anonim válasza:
Nekem nem kéne egy olyan ember, aki velem sincs szinte.
3/8 anonim válasza:
Minek az ilyennek kapcsolat? Bár sokan élnek távkapcsolatban és szerintük működik. Én meg is őrülnék, ha naptárat kellene hozzá igazítanom 3 hetente.
4/8 A kérdező kommentje:
1. téves feltevés, hogy nem lehet kibírni 3 hétig.
Ugyanis kézen fogva a baratnő mellett is lehet másokat kívánni, ez nem ezen múlik szerintem.
2022. nov. 27. 12:07
5/8 Mathus válasza:
menjet át buszra, járjon Ausztriába dolgozni, és költözzetek Sopronba. akkor minden este otthon lesz és heti két nap szabad. a pénz is több lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
2. Az ember társas lény jó, ha van egy társ akivel megtudja osztani az örömeit-gondjait.
Jövő megalapozása miatt könnyű jövedelem szerzés céljából csinalja
2022. nov. 27. 12:09
7/8 anonim válasza:
Lesz majd fehér kerítés, kutya, macska, de a feleséget a postás ugyanúgy megbassza!
8/8 anonim válasza:
Nem jönnek össze vele, teljesen más világ, én főiskolát végeztem nem lenne közös témánk sajnos. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!