Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hittem csak itt vannak páran "incelek", de ez a nőutálósdi nemzetközi?
Sikerült belebotlanom egy számomra szimpatikus pasiba, kb 174 centi, favágó/viking stílus, szakállas, aputestű(104kg), nem kopasz, mint később megtudtam mérnök, gamer 30as.
Beszélgettünk, és kiderült, hogy szűz. Aztán elkezdte nyomni ugyanazt a nőutáló önsajnáltató szöveget, amit egyedül csak itt olvastam eddig, hogy nekünk nőknek milyen könnyű a társkeresősdi, neki meg csak ronda/kövér nők jutnak, aki meg nem olyan, azokat nem tartja vonzónak(mikor egyik nő sem volt különösebben kövér(nála pl nem), vagy ronda, csak rosszul sminkeltek és öltöztek), vagy nem akarnak gyereket, és el sem tudom képzelni milyen jó dolgom van, mert neki havonta ha egy match jut már jó dolga van, és nincs kivel beszélgetnie se. És ha van is matche, az is messze van és nem költözne ki hozzá(én), ami mekkora szemétség részemről, minek matcheltem vele hamis reményben ringatva!? Folyamatosan ismételgette, hogy nem értem meg, majd letiltott. Vele már nem fogom tudni megbeszélni, de aki hasonlóan gondolkozik, írja már le, hogy tudja-e, hogy:
Akikkel mi nők matchelünk, azok is problémásak, csak nem feltétlen külalakra, hanem iszik, nem akar gyereket, nincs végzettsége, depis, ingyenélő, bántalmazó, hűtlen, túl perverz, impotens, koszos/igénytelen, kényszeres, trágár, kutyabolond, tipmixezik, pókerezik, szórja a pénzt, munkanélküli, túl spórolós, stb.. Ugyanúgy felejtősek, mint a kövérebb/"ronda" nők neki, csak nekünk még beszélni és ismerkedni is kell velük, mire megtudjuk, rengeteg időt vesz el. Róla sem gondoltam volna, hogy ilyen bolond szerencsétlen, sem azt, hogy szűz.
Ráadásul az appon csak képek vannak, a legtöbb nő nem ronda/kövér, csak a többinek előnyösebb képe van, jobban öltözik, előnyösebb a frizurája, jobban sminkel, távolabb áll a kamerától, jobban pózol, szebben esik a fény az arcára, jó szögből találja el az arcát, stb..szóval aki neki nem tetszik fotón, az simán lehet jó nő az életben, főleg ha valami jó ízlésű ember foglalkozna vele, és borzalmas fotók vannak szép emberekről is, tehetség kérdése, ki milyennek tudja feltűntetni magát.
Egyébként meg nekem is azért volt matchem vele, mert 55kgtól-110kgig többfajta férfi karaktert találok szépnek, a szemüveges sovány kockát, a pocakos favágót meg az izmos katonát, a nőies szépfiút is, mind a "maguk nemében" jóképűek, vonzóak, és rengeteg nő van így ezzel. Neki meg valami furcsa módon csak vékony, jól öltözött, esztétikusan sminkelt nők jönnek be szűk magasság és súlykorláttal. Mire ezt megemlítettem neki nekemtámadt, hogy képzelem, hogy adja lejjebb, mert nem talál ilyet? Nem bírta felfogni, hogy ez nem lentebb adás, mert egyik nem ér többet a másiknál, máshogy vonzó, más karakter, és mindegyik a maga módján klassz.
Fú nagyon felhúzott és 3 hétig halál normálisnak tűnt, mire kiderült, hogy ilyen. Valami hasonlóan beszűkült látásmódú reflektáljon már legyen szíves azokra, amiket írtam, mert nem sikerült megértenem miért nem érti, amit írok, és én miért nem értem, amit ő írt. Illetve én úgy érzem felfogtam, csak hülyeség, amit gondol, mert egy érzelmileg éretlen fejlődésben tiniszintem megrekedt, társadalomtól eltávolodott kis izé, akinek mindene a látszat.. :D
Olyan nagyon csalódott és mérges vagyok, hogy egy ilyen gondolkodású "néz le", nekem meg fel sem tűnt 3 hétig.
Én is futottam már bele ilyenbe. Csúnya, kövér, de neki 38 évesen is csak a fiatal csinos nő kell. Aztán nem érti, miért dobja az összes, ha egyáltalán összejön. Szerinte azzal, hogy van pénze, minden ilyen nőt meg kéne kapnia. Hát nem. Külső vonzalom a nőknek is kell. Majd talán 70 éves korára rájön, csak akkor màr késő lesz.
Az az oka ennek, hogy a külsejük nincs összhangban az énképükkel. Van az a kép, mikor a kiscica oroszlánnak látja magát a tükörben. Na ők jó pasinak látják magukat a tükörben.
itt olvastad eddig....lehet, hogy ő is itt kommentelt kérdezgetett titokban :)
Amúgy személy szerint, én csak ezen az oldalon olvasok erről az "incel" baromságról.
Soha sehol senkitől nem hallottam még 1x sem, csak itt.
Szerencsére fiatal nőt nem akart, sőt, idősebb is megfelelt neki 8 évvel, és tényleg nem gondolja, hogy pénzért járna neki, azt is sokára tudtam meg, mivel foglalkozik, a képein kicsit sem látszott, hogy lenne pénze.
Nem gondolta magát jó pasinak(külsőre tuti nem), célzott is rá, milyen nehéz neki, önsajnáltatós volt, csak az értékrendjét, ezt az "adjam lejjebb" dolgot nem értem, mintha a vékony-csinos nők lennének az etalon, nem pedig egy érték a sokból. Más meg nagy mellekre, kerek fenékre, izmokra, vagy szolizott barna bőrre bukik. Illetve értelmes volt, hogy nem fogta fel, hogy amin a képen lát, az nem feltétlen a valóság, és kevésbé jó képpel rendelkező nők is lehetnének ugyanolyan csinosak, mint akiknek jó ízlésük van?
"Valami hasonlóan beszűkült látásmódú reflektáljon már legyen szíves"
Borzasztóan lenéző, primitív és öntelt személynek tűnsz az alapján ahogy fogalmazol. Még ha így is gondolod, így nem kérdezünk másik embert. Persze te nem is valódi diskurzusért vagy itt, csupán validálni akarod a saját agymenésedet.
"a legtöbb nő nem ronda/kövér, csak a többinek előnyösebb képe van... egyik nem ér többet a másiknál, máshogy vonzó"
Persze, majd te fogod eldönteni hogy nekünk férfiaknak ki a vonzó. Természetesen veled nincs probléma. A férfiak a korlátoltak és mozognak tini szinten, ha ezzel a sok tévképzeteddel nem értenek egyet.
"én úgy érzem felfogtam, csak hülyeség, amit gondol"
Természetesen te vagy a helikopter és értse már meg a világ hogy mindenki más hülye :)
Amúgy én nem látom mitől lenne incel ez a férfi. Nem ismerem, elképzelhető hogy nem szazas, de azok alapján amiket írtál csak elmondta neked hogy férfiként nehéz a társkeresés illetve hogy a szép nőket találja vonzónak. Ez szerinted mentalis betegségre utal? Lol
"nekünk férfiaknak"-- mi ez a királyi többes? NEKED, mint egy férfinak, meg még párnak, de nem egyezményes gondoljátok így. Főleg mivel ezek a nők vannak/voltak kapcsolatban, házasok, és személyes tapasztalat, hogy megfordulnak utánuk normális ruha, smink és haj után.
"a világ"--? Hiszen nők ezrei, tízezrei, százezrei vannak boldogan kapcsolatban, ahol férfiak szépnek és vonzónak találják őket, de itt van egy kisebbség, random elszórva a világon, akik szerint értéktelenek, de biztos a többszázezer, millió, tízmillió férfi gondolja rosszul, aki elvesz nem vékony nőket. Amúgy tökre nem voltak csúnyák, csak rossz képeik voltak. A világ nagyrésze monogám, nem kényszerből nősül és a fejlett "nyugati" társadalmakban kevés a vékony nő, tehát nem csak velük nősülnek, hanem a többséggel, átlagos, kicsit túlsúlyos testalkattal. A férfiak többsége vonzódik nem vékony nőkhöz is, és nem tartják őket értéktelenebbnek a vékonyaknál.
A világ az én látásmódomat "tükrözi", ezért is olyan furcsa, hogy egy amúgy értelmesnek látszó férfi nem látja át ezt az összefüggést. Nem az a bajom, hogy vonzónak látja a vékonyakat, hanem azt hiszi a többiek értéktelenek, illetve hogy bedől a fotóknak, sminknek, hajnak. Szerintem nem konkrétan a vékony testet kedvelte, hanem ezt az "értékességet", amit azzal társított.
Amúgy ja, a kirohanása után már eléggé lenéztem én is, de ettől még szeretném érteni, hogy hol csúszik félre a gondolatmenet. Ő a helikopter, a 30 éves szűz, akinek csak nagyon szűk paraméterekkel kellenek nők, a többit értékelennek tartja. Nem én vagyok a helikopter:) Egyébként az incelséget a szidalmazásomból vezettem le, a mi nők nem érthetjük, nekünk könnyű, fogalmunk sincs stb nőgyűlöletből. Folyamatos többesszám volt, biztos nem először találkozott olyan véleménnyel, mint az enyém.
Szokásos férfigyűlölő kérdés.
Férfiak között is vannak idióták hatalmas elvárásokkal, és bizony hölgyeim maguk között is vannak bőven.
Én is futottam már bele társkeresőn olyan nőbe akit zavar a szakállam a hosszú hajam,az hogy a város kevésbé felkapodtabb helyén élek, miközben ő elvált volt 2 gyerekkel és a szüleivel élt.
Szóval ne általánosítsunk, mindkét nemben vannak
bőven-bőven kompromisszumra képtelen egyedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!