Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet hogy másoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet hogy másoknak sokkal jobb a kapcsolata, mint az enyém?

Figyelt kérdés

Valahogy mások kapcsolata így látszólag sokkal jobbnak tűnik, mint az enyém. Mármint a barátom mondja, hogy szeret, meg kedveskedik, de még se érzem a kapcsolatunkat tökéletesnek.

Most írhatnék több példát is, de az egyik ismerősöm kapcsolata olyan tökéletesnek tűnik, már még szinte irigylésre méltó.

Szülinapokat, névnapokat a párjával mindig éttermekben töltik, mindig mutatja ez az ismerősöm, hogy milyen nagy rózsacsokrot kap ilyenkor a párjától, valentin napkor is étterembe voltak a párjával, meg megmutatta, hogy akkor is nagy rózsacsokrot, meg különböző ilyen valentin napi meglepetést kapott a párjától. Persze én is kaptam ajándékot, de nem annyit, mint ő, ráadásul mi étterembe se voltunk ilyenkor. Meg 1 éve vannak együtt, de már a nő gyűrűt is kapott, és többször is voltak különböző helyeken kirándulni, nyaralni is.

2023. febr. 26. 17:05
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Próbáltam már olyat is amilyenekkel ök vannak. Rendes hűlovag papucska, minden jó, azt hittem majd kialakul bennem a szerelem mivel régen is ugy adták a nőket férjhez hogy megmondták kihez kell menni aztán kialakult a szerelem, na én voltam a kiserleti nyúl ehhez, 1 kerek évet kibírtam vele de még akkor se alakult ki bennem szerelem hanem épp ellenkezőleg elkezdtem még undorodni is tőle. Képtelem voltam tovább maradni.

Bnőimnek van ehhez gyomruk, nekem nem ment.

Maradok azoknál akik a szememben férfiak.

2023. febr. 26. 18:16
 12/19 anonim ***** válasza:
97%

#11:

Utána ne felejts el napi öt kérdést kiírni arról, hogyan korlátoz, zsarol, bántalmaz, és hogyan zaklat szakítás után! Már remegve várjuk a folytatást! Ja, nem.

Kérdező: nem a virágcsokor meg a lánykérés mutatja, hogy jó-e a kapcsolat. Ahogy az se jelent önmagában semmit, hogy ha házas vagy. Csak tönkreteszed a kapcsolatod azzal, hogy másokhoz hasonlítod magatok. Szerintem ez nem az első kérdésed. Amennyiben így van, akkor keress fel egy pszichológust, mert egyedül nem fogsz tudni rendet tenni a fejedben.

2023. febr. 26. 18:41
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Ne hidd hogy mások kapcsolata tökéletes. Lehet, hogy facebokon kiteszik, hogy éppen nyaralgatnak, de fogalmunk sem lehet arról, hogy a 4 fal között mi zajlik. Van egy ismerősöm, akit az alkesz hapsija rendszeresen össze vissza ver, de a nő napi rendszeresen teszi ki a "romantikus" képeket arról, hogy ha kap valami ajándékot pl születésnapra vagy karácsonyra.

De egyébként sok esetben van az, hogy azok teszik ki a legtöbb "romi" képet, ahol a legnagyobb a baj otthon.

2023. febr. 26. 18:52
 14/19 anonim ***** válasza:
17%
Itt mindenki kényszer meg érdekkapcsolatban van hogy lepontoznak olyanért hogy én mrg csak azzal akit szeretek is? Akkor is ha vége lesz. Akkor is azzal vagyok aki iránbt érzek.
2023. febr. 26. 19:22
 15/19 anonim ***** válasza:
85%

Picsogj már a saját kérdéseid alatt! Van belőle bőven!

Hihetetlen, hogy azt hiszed, hogy mindenkinek unalmas a kapcsolata, és érdekből van egy megbízható férfi mellett.

Az meg nem szerelem, hogy ha attól idegrohamot kapsz, hogy nálad akar aludni, és nem tudod, hogy szakíts vele, hogy ne verjen meg.

2023. febr. 26. 19:27
 16/19 anonim ***** válasza:
25%

Én a bnoimrol irtam

De lám kérdező hasonlo szituban van.mindenkinél vattacukor csak nala nem.ugyan miert nem? Mert nem vattacukor pasikkal van.

2023. febr. 26. 19:32
 17/19 anonim ***** válasza:
24%
Nyugi: sok esetben a kirakat más, mint a valóság. Azaz: a hétköznapokban lehet mindenkinek vetíteni a szupcsi kapcsikról, de ha hazamegy sok ember, akkor a 4 fal közt több esetben megy az "Erezd el a hajamaaaat!".
2023. febr. 26. 20:35
 18/19 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem a kérdezőnek nem konkrétan az ajándékok hiányoznak, hanem a figyelmesség.
2023. febr. 27. 01:08
 19/19 anonim ***** válasza:
57%
Nem csak ajándékokkal lehet figyelmes az ember, de felnőttként már illene tudni, hogy mi az, amire vágyik egy kapcsolatban és ha nem kapja meg, akkor vagy beszéljen róla a parjaval vagy szakítson. Nem atomfizika ez.
2023. febr. 27. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!