Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aranyásók, goldigger nők mennyire ismerik el hogy ők a pénzre mennek, vagyis aranyásók?
Különbséget kéne tenni a háztartásbeli és az aranyásó közt. Nekem is van 1 éve szült barátnőm, aki otthon van a gyerekkel, ettől ő még nem aranyásó.
Aranyásó szerintem az, aki nem szerelmes, 100%-osan a pénz érdekli, és 0 házimunkát végez.
Elvileg az aranyásó az a nő, aki tudatosan milliomos, de inkább milliárdos pasit akar fogni, és azért, hogy mellette luxus élete legyen. Tehát vagy tényleg nagyon gazdag, és/vagy híres a férfi. Például a sokat emlegetett Leonardo di Caprio és az összes csaja.
Azt azért leszögezném, hogy az ilyen férfiak nem írogatnak a gyakorin....
Itt már az a nő is gold digger, aki elfogad egy kávét, egy kisebb ajándékot a szülinapjára, vagy nem áll össze minden csóróval. A hagyományos családmodell is csak addig népszerű, amíg ki nem derül, hogy a nő azért házimunkázik, mert a férj tartja el a családot.
Hogy lehetne ezt letagadni? 🤣
45 pluszos ronda pénzes pasikkal vannak együtt :D biztos szerelmesek
Az utóbbi időben szerintem nagyon eltolódott, hogy kit nevezünk aranyásónak.
A politikai elitünk is ilyen mintát hoz, hogy a nők ne nagyon dolgozzanak, ezért az utóbbi években ez lett a menő.
Szerintem egy családban körülbelül egyenlő munkamegosztás kéne legyen. Ha ez nagyon eltolódik abba az irányba, hogy a férj dolgozik, a nőnek meg sok szabadideje van, akkor szerintem ezt hívhatjuk bárhogy, akkor is gáz számomra.
Én nem tudnám nézni, hogy a férjem megfeszül a munkában, miközben nekem mondjuk van bébiszitterem és takarítónőm. Egyszerűen kevesebbnek érezném magam akkor is, ha hat-kilenc évet otthon lennék a két-három gyerekkel. Más meg tudja oldani ezt hasonlóan jól vagy jobban, mint én munka mellett is, sokkal kevesebbnek érezném magam, ha a férjem a legsikeresebb férfiak között van, miközben én azok között a nők között, akik keveset tesznek le az asztalra.
Persze, ha mondjuk én takarítom a 300 nm-es családi házat vagy tartom rendben a kertet a gyerekek mellett, az megint más helyzet, ahogy az is, ha a sérült gyerekeimet gondozom otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!