Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel engeszteljem ki a páromat, hogyha durva voltam szex közben?
Alapból nem vagyunk finomkodó típusuak, de tegnapelőtt kicsit ittunk és nagyon belelendültem. Amikor szólt, hogy fáj, abbahagytam, bocsánatot kértem tőle akkor is, tegnap is, ma is. Megsérthettem, mert vérzett is neki.
Azóta haragszik rám.
Csak lássa rajtad egy darabig hogy nagyon bánt a dolog!
Ja és ne akarj egy darabig szexelni!
Fejezd ki a sajnálatodat, hogy fájt neki, amit csináltál (gondolom, megtörént). Ha viszont nem volt különösebb jele annak, hogy kellemetlen neki, akkor nincs miért bocsánatot kérni. Ugyanis nem akkor kell szólni, amikor már sebesedsz kifelé, hanem amikor kezded érezni, hogy valami nem esik jól. Ez alapvető.
Üljetek le beszélgetni a témáról, hogy szex közben is és előtte/utána is jobb legyen köztetek a kommunikáció és legközelebb ne forduljon elő ilyesmi.
Ha nem közeledik, az se jó. Inkább mondja meg, hogy szeretné, ha a barátnöje jelezné, ha készen áll, és nem akarja erőltetni a szexet. Illetve hogy legközelebb ő irányít.
A piát meg kerüljétek.
Nőként mondom, hogy nem érdemes ilyen nővel kezdeni.
Mi is durván szeretjük, ergo igen, néha óhatatlanul is fáj, amikor úgy igazán nekem esik. Szólok, lassítunk, és ennyi, de NEM hibáztatom, amikor ÉN IS engedtem, hogy szétszedjen, nem ő döntött úgy, hogy leteper és megkefél.
A saját érdekedben hagyd el ezt a csajt, mert már most kezdi, hogy olyanét várja el a bocsánatot és pincsiskedést, amiben felerészben ő is ludas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!