Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt olyan dolog, ami ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt olyan dolog, ami ha akkor derült volna ki, amikor történik, akkor szakítás lett volna a vége?

Figyelt kérdés

Kicsit katyvasz a kérdés, kifejtem.

Arra gondolok, hogy van itt olyan, akivel az alábbi történt (és ha igen, mi volt az?) : rájött valamire a párjával kapcsolatban, ami ha akkor derült volna ki, amikor az a dolog történt, akkor emiatt szakítottak volna.

Ha még mindig furán írom, pl "ha kiderült volna 2015ben,hogy a párom titokban alkoholista volt és folyamatosan a szemembe hazudott erről, akkor elhagyom, de így 5 év után már nem teszem".

2023. febr. 25. 16:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nekem fordítva volt. Szerelembe estem egy foglalt, gyerekes pasival. Én még csak 16 voltam, amikor összejöttünk, ő 30. Nagy szerelem volt, aminek én vetettem véget 3 évvel később, de az most lényegtelen. A lényeg, hogy rengetegen próbálkoztak nálam, fiatalabb, jobb pasik, ezt ő is tudta. De engem senki más nem érdekelt. Aztán egyszer bepróbálkozott nálam egy ismeretlen srác. Elkérte a számom és én megadtam. Semmi más nem történt. Már 1 perccel később megbántam, csak egyszerűen akkor, amikor ez történt épp magam alatt voltam, hogy úgyse vezet sehova a kapcsolatunk és egy pillanatra próbáltam a józan eszemre hallgatni. Akkor még nem volt mobil, a srác vezetékesen hívott, amikor épp nálam volt a szerelmem. Természetesen azt mondtam, téves és letettem. (Akkor is azt mondtam volna, ha nincs ott.) Ezt kb.másfél évvel később, így, ahogy volt, elmondtam neki és megkérdeztem, ha akkor elmondtam volna, elhagyott volna? Azt mondta, igen🤦🏽‍♀️ Ennyit a pasikról. A birtoklás az megy, de nekik mindent szabad.
2023. febr. 25. 21:23
 12/13 anonim ***** válasza:
Akkor mar 40 eves vagy kb 11 es vagy picit tobb.
2023. febr. 26. 08:00
 13/13 anonim ***** válasza:

#12! Igen, 41 vagyok most.

2023. febr. 26. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!