Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Történt olyan dolog, ami ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Történt olyan dolog, ami ha akkor derült volna ki, amikor történik, akkor szakítás lett volna a vége?

Figyelt kérdés

Kicsit katyvasz a kérdés, kifejtem.

Arra gondolok, hogy van itt olyan, akivel az alábbi történt (és ha igen, mi volt az?) : rájött valamire a párjával kapcsolatban, ami ha akkor derült volna ki, amikor az a dolog történt, akkor emiatt szakítottak volna.

Ha még mindig furán írom, pl "ha kiderült volna 2015ben,hogy a párom titokban alkoholista volt és folyamatosan a szemembe hazudott erről, akkor elhagyom, de így 5 év után már nem teszem".

2023. febr. 25. 16:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
86%
Igen. Amikor terhes voltam totálisan elhidegültem a férjemtől, nem voltam hajlandó hozzá érni sem, egy ágyban aludni vele. Nehezteltem rá mert szörnyű volt a terhességem. Mint utólag kiderült ebben az időben egyetlen egyszer félrelépett egy nővel (szerintem érthető okokból), amit egyből meg is bánt, letiltott mindenhonnan. Mivel ezt ő maga vallotta be nekem utólag párterápián nem szakítottam. Nagyon szarul esett de azért az ő oldalát is megtudtam érteni. Azóta ismét felépítettük a kapcsolatunkat. Engem depresszióval kezeltek, és sikerült leküzdenem. Ő meg igyekezett mindenben támogatni, nem néz más nőre.
2023. febr. 25. 17:28
 2/13 anonim ***** válasza:
30%

#1 "Nehezteltem rá mert szörnyű volt a terhességem."

Mégis mi köze volt hozzá? Kifejethetnéd kicsit

2023. febr. 25. 17:51
 3/13 anonim ***** válasza:
86%
Hát én nem az 1-es vagyok, de van egy elképzelésem, hogy a férjének hogy van köze a terhességhez.
2023. febr. 25. 17:55
 4/13 anonim ***** válasza:
85%
Igen volt. Harmadik fél miatt, mármint párom részéről. Így is szakítás lett miatta. Jobb ezt akkor megbeszélni, különben csak az idődet húzod.
2023. febr. 25. 17:58
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
#3 Azon kivül, hogy felcsinálta...nyilván.
2023. febr. 25. 18:02
 6/13 anonim ***** válasza:
56%
#1 vagyok. Nem bántott engem, szó sincs erről. A babát ketten hoztuk össze így értem (ketten tudatosan akartuk), és én voltam az aki rettenetesen küszködött vele. Csak annyit láttam, hogy miatta van a pici az ő spermája miatt. Nem tudom érthetőbben leírni. A terhesség nem miatta volt szörnyű. Bár ő se tudta feltétlen jól kezelni a dolgaim de nagyrészben én voltam az aki másnak a karjaiba taszìtotta.
2023. febr. 25. 18:30
 7/13 anonim ***** válasza:

Egyszer a párom egy nő ismerőse félreérthető dolgokat tett ki a párom fb profiljára. Hónapokkal később láttam csak (nem használom), és bár megbeszéltük, és a páromban bízom, a szituáció felidegelt nagyon.

Ha rögtön láttam volna, talán nem hittem volna el, mert az épp egy nagyon nehéz és megterhelő időszak volt nekem. Talán az az egy veszekedés is elég lett volna a szakításhoz.

2023. febr. 25. 18:46
 8/13 A kérdező kommentje:
1es és 7es,köszönöm, hogy leírtátok!
2023. febr. 25. 19:53
 9/13 anonim ***** válasza:
Barátnőm nevében irok, ő évekkel később tudta meg hogy a kapcsolatuk elején a párja táncolt egy buliban egy lánnyal majd masnap róla beszéltek a haverjával.(a beszélgetést olvasta vissza) nem történt megcsalás de ez is nagyon rosszul érintette a baràtnőmet, ugye ennyi év után ez nem teljesen szakító ok, de mai napig fáj neki hogy erről nem tudott.
2023. febr. 25. 20:39
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

Amikor osszejottunk nem volt még túl az exén a kapcsolatunk első pár honapjában. Ezt elmondta kb 6-7honap járás után, hogy hiányzott neki...stb

Azért volt ez nekem egy tökön rúgás, mert rá kérdeztem nála több alkalommal is hogy túl van-e rajta. Igazából én ezt nem tudtam lenyelni, mármint a hazugságot és szakítottam vele. Nem érzem magammal szemben korrektnek, hogy hazugsággal kezdjen el valaki egy kapcsolatot velem.

2023. febr. 25. 21:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!