Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, a lányom egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, a lányom egy bűnözővel él együtt?

Figyelt kérdés

25 éves lányom, aki most diplomázott, sikeres a munka világában. Emellett egészséges és gyönyörű nő.

9 hónapja ismerte meg az egyetemen az egyik hallgatót, aki 32 éves és 6 hónapja alkotnak egy párt (mostanság költöztek össze). Már egyszer találkoztam Velük. Normális, jómódú családból származó fiatalember, aki ragaszkodik a lányomhoz és igazán szeretetteljesen bánik vele. Most mondta el a lányom nagy vonakodás után, hogy a párja 5 évet volt börtönben kábítószer terjesztés miatt. Viszont miután kiengedték visszament az egyetemre és lediplomázott. Tehát vannak céljai az életben.

Olyan közegből származom ahol aki börtőnben ült az erőszakos és visszaeső bünűző lesz előbb-utóbb.

Lányomat igyekszem elválasztani a párjától, mert nagyon féltem. Nem is látok más megoldást.

Mit tegyek?

Attól a tanácsoktól kiméljetek meg, hogy a lányom tudja hogy mit csinál...

2023. febr. 24. 14:14
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
42%

Minden 2.férfi drogozik.

Az en véleményem erről hogy neki legalább vagy megjött az esze és normalisan él továbbra(ami ritka), de akkor legalább tapasztalt és normalis értéket adhat majd tovabb a gyerekének, vagy ha ismét belecsúszik a drogokba akkor csak ki kell várni a végét mert arra magátol is rá fog menni a kapcsolatuk.

Szoval teendő nincs. Csak mozizni.

2023. febr. 24. 14:18
 2/33 anonim ***** válasza:
94%
Te neked semmit. A lányod egy felnőtt nő, neki kell eldönteni-e, hogy mi az, ami neki elfogadható és nem neked. Ha a srác meg azóta normális, tiszta életet él, akkor úgy gondolom, hogy lehet neki adni egy esélyt.
2023. febr. 24. 14:20
 3/33 anonim ***** válasza:
84%

Semmit.

Amit NE tegyel: ne probalj ellene beszelni, mert akkor a lanyod seperc alatt levagja, hogy nem lehet veled oszinte. Akkor mar nem is fogsz tudni semmit. En pl. soha az eletbe nem mondanek el ilyet az anyamnak, szoval meg orulhetsz.

(Amugy nagyvarosban tenyleg mindenki drogozik kb., oke terjeszteni azert mas.)

2023. febr. 24. 14:25
 4/33 Hans Pötterman ***** válasza:
99%

Lányod értelmes felnőtt nő a leírás alapján, szerintem bízz az ítélőképességében

A srác tette amit tett, de leülte a büntetését, és úgy tűnik igyekszik normális életet élni,egy esélyt megérdemel szerintem.

2023. febr. 24. 14:27
 5/33 A kérdező kommentje:

A fogyasztás terjesztés között hatalmas különbség van.

A srác éveken át nagyon nagy tételeket keressett a terjesztéssel, nem egy pici pár grammot adogató terjesztő volt.

A lányom azért mondta el, mert kiderült volna előbb utóbb.

2023. febr. 24. 14:30
 6/33 Hans Pötterman ***** válasza:
81%
Hát nem tudom, a fogyasztókkal szerintem nagyobb bajok vannak, inkább ez minthogy szétdrogozta volna az agyát és egy remegő barom zombi legyen
2023. febr. 24. 14:35
 7/33 anonim ***** válasza:
70%
Oké, fiatalabb korában csinált egy hülyeséget, de megkapta érte a büntetését. Ne csinálj már úgy, mintha a srác egy sorozat gyilkos lenne.
2023. febr. 24. 14:39
 8/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem tudsz semmit tenni érdemben
2023. febr. 24. 14:44
 9/33 anonim ***** válasza:
88%

A drog terjesztés azért nem emberölés,meg erőszakos cselekedet,

még ha nem is túl dícséretes is.Ez inkább a gyors meggazdagodást célozza,

nem azt amit a tipikus bünőzöi dolgokkal jönnek,erőszakos természet,

iskolázatlanaság,stb. Azóta meg lediplomázott,ha van munkája és már

nem foglalkozik a cuccal, akkor teljesen rendben van.

Egyszer megbotolhat bárki,az a kérdés, utána mit csinál.

Viszont több esélyt nem szabad neki adni,de ezt gondolom a lányod

is nagyon jól tudja.

2023. febr. 24. 14:52
 10/33 anonim ***** válasza:
95%
Nem tudsz mit tenni. Ha el akarod választani őket csak ellened fordul és nem fogja elmondani ha baj van. Szerintem adhatnál egy esélyt a srácnak. Semmivel sem jobb egy büntetlen előéletű de pl agresszív, vagy alkesz pasi.
2023. febr. 24. 14:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!