Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasi letilt, majd felold....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasi letilt, majd felold. Megbékélne?

Figyelt kérdés
Összeveszéskor letiltott, eltűnt a profilképe. Aztán egyszer csak látom, hogy újra látom a képét.
2023. febr. 24. 13:03
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Játszmázik. Hagyd a francba.
2023. febr. 24. 13:32
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha akar valamit, majd ír, hív.
2023. febr. 24. 14:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Tehát feloldott ugye? Az a kérdésem.
2023. febr. 24. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha te írtál neki utoljára, láttad, hogy olvasta, de később nincs ott a profilképe, akkor igen, letilthatott. De ha belemész a chatbe, meg is tudod nézni, hogy most mi van. Gyakorin olvastam már olyat, hogy nem jelezte a tiltást szöveggel (erre az üzenetre nem tudsz válaszolni, vmi ilyesmi), de ismerősöktől (ill. volt olyan személy, akit letiltottam, de személyesen kibékültünk) abszolút úgy tudom, hogy van ilyen kiírás. (Tehát, ha ez nincs, és hagy a Facebook írni neki, akkor nem vagy tiltva.) Mindazonáltal viszont sok jó nem szokott kisülni az ilyen tiltásos-feloldásos sztorikból, ált. pár nap/hét/hónap múlva újra megismétlődik.
2023. febr. 24. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!