Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Odaadnád így a kocsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odaadnád így a kocsit?

Figyelt kérdés

Céges kocsim van magánhasználatra is. Férjemnek elromlott a kocsija, kb egy hét mire megcsinálják.

Ő az a típus, hogy wc-re is kocsival. Így most busszal kellene járnia addig dolgozni, ami + 2 óra naponta.

Az én céges kocsimmal akar addig járni. Azt megoldanám, hogy ne vegyék észre, hogy nincs nálam (nem kötelező bejárnom). Viszont ha bármi történik a kocsival és nem én vezettem, ott se voltam, akkor megütném a bokám nagyon.

Elég nagy vita van most ebből köztünk. Nem tudom, mit csináljak.

2023. febr. 23. 15:39
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
8%
Jezusom, ledobbentem a valaszokon. En siman odaadnam. Nem is ertem. Szerinted o nem adna oda neked forditott helyzetben?
2023. febr. 23. 22:46
 22/26 anonim ***** válasza:
84%

21

Nem adná neki oda. Írta is. Volt fordított helyzet.

2023. febr. 23. 23:11
 23/26 anonim ***** válasza:
51%
21. A butaságodon döbbenünk le.
2023. febr. 24. 08:38
 24/26 anonim ***** válasza:
67%

Nyilván nem adnám oda, hacsak nincs benne valami a papírokban hogy az egész pereputtyom is járhat vele bárhova (gyanítom nincs).

Tanuljon meg életképesnek lenni kicsit és élje túl azt az egy hetet, jesszusom…

2023. febr. 24. 09:26
 25/26 veterán vas ***** válasza:

Ezen az alapon elkérhetné az autót a testvérem, mert 100%-ig megbízok benne, vagy az apósom (balesetmentesen 3.millió kilométert vezetett a Volán-nál) esetleg a legkedvesebb barátom, aki évekig rallye versenyző volt.

Érzelmeken alapuló magyarázat, mondvacsinált érvelés, mindig kéznél van.

Ettől függetlenül nem adnám oda.

2023. febr. 24. 10:12
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem adnám oda. Párom sem engedi, hogy vezessem a magánhasználatú céges kocsiját. Akkor sem, ha mindketten ott vagyunk.

Jó állása van, szabályellenes, kirúghatják érte, én meg ezt tudomásul veszem és pont.

A férjed egy hatalmas óvodás.

2023. febr. 24. 13:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!