Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Odaadnád így a kocsit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odaadnád így a kocsit?

Figyelt kérdés

Céges kocsim van magánhasználatra is. Férjemnek elromlott a kocsija, kb egy hét mire megcsinálják.

Ő az a típus, hogy wc-re is kocsival. Így most busszal kellene járnia addig dolgozni, ami + 2 óra naponta.

Az én céges kocsimmal akar addig járni. Azt megoldanám, hogy ne vegyék észre, hogy nincs nálam (nem kötelező bejárnom). Viszont ha bármi történik a kocsival és nem én vezettem, ott se voltam, akkor megütném a bokám nagyon.

Elég nagy vita van most ebből köztünk. Nem tudom, mit csináljak.

2023. febr. 23. 15:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
0%
Majdnem ráhibáztam:)))
2023. febr. 23. 16:13
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát, az én fizum rendben van. Ha bérelnénk, azt én állnám mindenképp, de ezt hagyjuk is. Lehet, hogy ez lesz a vége. Csak azért bosszant, mert mikor nekem nem volt kocsim, évekig netto 3 órát utaztam naponta, mégsem hisztiztem. Itt egy hétről lenne szó.
2023. febr. 23. 16:19
 13/26 Appassionato2022 ***** válasza:
100%
#12: Ez alapján pláne nem adnám oda. 1) kirúgás veszély 2) évekig 3 óra, de nem hisztiztem 3) BKV-val kéne vinnem a gyerekeket 4)az ÉN fizum rendben van... 5) Ha elvárás/diktátum, akkor pláne nem adnám oda, akkor se, ha az 1-4 pont nem lenne
2023. febr. 23. 16:24
 14/26 anonim ***** válasza:
94%

Nem a céges kocsit éflti, hanem az állását. Ha a cég megtudja, hogy más vezette a kocsit, úgy b*sszák ki, hogy a lába sem éri a földet. HR-es vagoyk, nem egy ilyen ember kirúgását kellett már intézzem. És egyes helyeken időnként ránéznek pl a km órára és összevetik azzal, hogy papíron mennyit közlekedtél vele (pl hánszor mentél az irodába, vagy valami munkával kapcsolatos célhelyre) és ha jelentős az eltérés a kettő között, magyarázhatod, hogy hova kocsikáztál céges kontóra. Persze ha úgy van megszabva, hogy engedélyezett a magáncélú hasnzálat is, akkor ez kevésbé szigorú.

Szomorú vagy sem, de azt a kocsit nem adhatod oda. Nem a tiéd, de a felelősség igen. Lehet, hogy kellemetlen bebuszozni, de sokkal kellemetlenebb munkát keresni..

2023. febr. 23. 16:27
 15/26 anonim ***** válasza:
100%

Te fizetnéd az ő autóbérlését? Te utaztál évekig napi 3 órát?

És ő hisztizik egy hét miatt? Csak mert farka van, nem jár neki autó.

Buszozna vagy bérelne magának autót saját pénzből.

2023. febr. 23. 16:28
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem, hogy merül fel egyáltalán ha ez csak átmeneti időre szól. Fél lábbal is elugrálnék 1-2 hétig a melóhelyre, ennyire tunya nem lehet egy fiatal férfi könyörgöm. A céges autójára páromnak meg gondolni sem mernék, egyrészt törvénytelen a dolog másrészt jobban szeretem becsülöm annál, hogy csak egyáltalán kellemetlen, szégyenletes helyzetbe hozzam csak azért mert lusta vagyok.
2023. febr. 23. 16:45
 17/26 anonim ***** válasza:
90%
Nem. A céges autót hiába kaptad magáncélú használatra is, nem azt jelenti, hogy odaadhatod bárkinek, hanem csak annyit, hogy nem szólnak érte ha elmész azzal vásárolni, a gyerekért stb. Elég egy kolléga, aki meglátja másnál a cégest és fegyelmit kapsz, ha nincs szerencséd kiraknak (mindenhol van ilyen kolléga, akinek az első dolga lenne szólni). Buszozzon, béreljen, vegyen ki szabadságot, ha annyira nem akarja megoldani a bejutást. Egy hetet simán kilehet bírni autó nélkül.
2023. febr. 23. 17:26
 18/26 anonim ***** válasza:
78%

Kizart h odaadjam.

De ezt mar fentebb reszleteztek miert lenne nem a valasz.

Ja ha betelne akkor alja o a szamlat. Eleg gaz h neked kell megoldani az o problemajat

2023. febr. 23. 19:14
 19/26 anonim ***** válasza:
82%

Nem. Sajátot se ha nekem is szükségem van rá. Menjen busszal...

N 30

2023. febr. 23. 19:56
 20/26 anonim ***** válasza:
78%
Sajátot sem, igen. Ő sem adta neked oda a sajátját, amikor évekig napi 3 órát buszoztál.
2023. febr. 23. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!