Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Odaadnál 10 évet az életedből,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Odaadnál 10 évet az életedből, ha álmaid partnerével jöhetnél össze, aki örökké szeretni fog téged?

Figyelt kérdés

Együtt lehetnél egy izzó párkapcsolatban/házasságban azzal az emberrel, akire mindig is vágytál, és ő örökre fog téged szeretni. Cserébe viszont 10 évvel hamarabb kellene meghalnod.

Mit tennél? Megkötnéd az alkut?

2020. dec. 15. 20:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Simán!
2020. dec. 15. 20:27
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Mi értelme lenne tovább élni magányosan vagy rossz kapcsolatban? Inkább felhőtlen szerelem és rövidebb élet. Bár nem mindegy, hogy 40-ből 10 vagy 80-ból :D
 3/16 anonim ***** válasza:
36%

Ezt a Supernaturálból szedted?

Amúgy szerintem én már nem fogok élni 10 évig, szóval fura lenne azt mondani, hogy igen.

4/16 anonim ***** válasza:
67%
És mi van, ha eleve nem is élnél még 10 évet? Akkor azonnali halál? Nem jó bolt ez, még csiszolj rajta!
2020. dec. 15. 20:28
 5/16 anonim ***** válasza:
50%

Nem.

Mi van akkor, ha bár hiába vágytam rá, enyém lesz, mégis kiszeretek belőle.

Ő meg szenved, míg él, vagy átmegy valami pszichóba.

2020. dec. 15. 20:30
 6/16 A kérdező kommentje:
Az a szabály, hogy az ember az élete feléig köthetné meg az alkut. Utána már nem.
2020. dec. 15. 20:30
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Ha biztos lehetnék abban, hogy mindketten örökre szeretjük egymást, én simán odaadnék 10 évet, főleg a kérdező 6-os kommentjének fényében. Jelenleg 31 éves vagyok, még ha ez lenne tényleg életem fele, akkor is megérné nekem 52 évesen meghalnom 62 helyett, ha cserébe akár 1 év tökéletes kapcsolatot is kaphatok.

Persze az illetővel ezt tudatnám, és ő dönthetne arról, hogy így neki oké-e.

2020. dec. 15. 20:35
 8/16 anonim ***** válasza:
41%
Nem. Időm többet ér, mint bármilyen szerelem.
2020. dec. 15. 20:37
 9/16 Noren1989 ***** válasza:
3at odaadtam màr. A fele hazugsàg volt.
2020. dec. 15. 20:42
 10/16 anonim ***** válasza:
78%

Oda!

8 évet adtam egy olyan embernek, aki csak elhitette velem, hogy együtt fogunk megöregedni. Akkor miért ne adnám oda az utolsó 10 évemet, ha úgymond garancia van rá, hogy mostantól tényleg azzal az emberrel elém le az életem, akivel kölcsönösen igazán szeretjük egymást?

Lehet, hogy azért mondom ezt, mert rég voltam egyedül, de szerintem párban szép az élet! Irigylem azokat, akik egyedül is igazán boldogok tudnak lenni. Számomra a család, barátok, hobbik, nem töltik ki azt az űrt, amit egy társ tudna. Szóval ja, hol lehet jelentkezni? :D

2020. dec. 15. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!