Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elrontottam az egész életemet? Várhat még rám valami jó?
32 leszek idén. 21 voltam, amikor férjhez mentem. Született egy csodás kislányunk. Mikor másfél éves volt, az apja külföldre ment dolgozni. 3 évet volt kint. Amikor haza jött, kb másfél évre rá autobalesetben meghalt. 29 évesen özvegyen maradtam, sebezhetően. Amit egy kedves úriember ki is használt, elég rendesen érzelmileg és anyagilag is. Nem csak őt hibaztatom, hülye voltam.
Jelenlegi párom úgy érzem nem szeret igazán. Mivel 38 éves, úgy érzem bennem csak az utolsó esélyét látta annak, hogy ne egyedül öregedjen meg. Mondta, hogy ez nem az a nagy szerelem amit érez irántam. Soha nem bókol, soha nem kedveskedik semmivel. Nem bujunk össze, nem megyünk sehova. Nem dolgozik 2 hónapja, itthon sem csinál semmit, csak alszik és számítógépezik. Úgy érzem az egész életemet elrontottam
Dehogy rontottad, csak rosszul alakult, de nem te alakítottad így.
Legyen önbecsülésed, ha érzed és azt mondják nem vagy egy nagy szerelem annak add ki az útját.
32 évesen nem vagy elkesve, találhatsz még bőven nagy szerelmet.
A biztos jó - a lányod - már megvan.
És most jön majd a többi jó.
"Nem dolgozik 2 hónapja, itthon sem csinál semmit, csak alszik és számítógépezik." - Erre semmi szükséged, ideje, hogy elmenjen.
Nem rontottad el, viszont át kellene értékelned a jelenlegi helyzetedet és másként csinálni. Inkább tölts pár évet egyedül.
Én 27 évesen csináltam egy oltári nagy hülyeséget, aztán 8 évet egyedül voltam. 36 évesen kezdtem el újra ismerkedni, és nem sokkal később megtaláltam életem párját,boldog vagyok.
32 évesen bármi lehet, van aki negyven felett találja meg a szerelmet, elég ritka akinek minden korán és simán összejön, és úgy is marad.
Még nem vagy elkésve. Volt egy tragedia, es talan emiatt görcsösen kapaszkodsz a semmirekellőkbe. Én bántalmazó kapcsolatból szöktem el, eladósodva, egy babával, 37 évesen. Mire számithattam?
Pár hónap múlva megtalált életem szerelme...
A jelenlegi "párod" sem azért van veled, mert túl öreg, hanem mert eltűröd neki amit csinál.
Inkább legyél egy kicsit egyedül, es jól gondold meg kivel költözöl össze. A lányodnak se jó, sőt neki a legrosszabb, ha pár havonta, vagy évente másik "apja" van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!