Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elrontottam az egész életemet?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elrontottam az egész életemet? Várhat még rám valami jó?

Figyelt kérdés

32 leszek idén. 21 voltam, amikor férjhez mentem. Született egy csodás kislányunk. Mikor másfél éves volt, az apja külföldre ment dolgozni. 3 évet volt kint. Amikor haza jött, kb másfél évre rá autobalesetben meghalt. 29 évesen özvegyen maradtam, sebezhetően. Amit egy kedves úriember ki is használt, elég rendesen érzelmileg és anyagilag is. Nem csak őt hibaztatom, hülye voltam.

Jelenlegi párom úgy érzem nem szeret igazán. Mivel 38 éves, úgy érzem bennem csak az utolsó esélyét látta annak, hogy ne egyedül öregedjen meg. Mondta, hogy ez nem az a nagy szerelem amit érez irántam. Soha nem bókol, soha nem kedveskedik semmivel. Nem bujunk össze, nem megyünk sehova. Nem dolgozik 2 hónapja, itthon sem csinál semmit, csak alszik és számítógépezik. Úgy érzem az egész életemet elrontottam

2023. febr. 23. 14:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy rontottad, csak rosszul alakult, de nem te alakítottad így.

Legyen önbecsülésed, ha érzed és azt mondják nem vagy egy nagy szerelem annak add ki az útját.

32 évesen nem vagy elkesve, találhatsz még bőven nagy szerelmet.

2023. febr. 23. 14:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A biztos jó - a lányod - már megvan.

És most jön majd a többi jó.

"Nem dolgozik 2 hónapja, itthon sem csinál semmit, csak alszik és számítógépezik." - Erre semmi szükséged, ideje, hogy elmenjen.

2023. febr. 23. 14:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Az első pároddal történt tragédiáról nem tehetsz. A másodiknál igen, hibáztál, de sajnos ez nem ritka, a sebezhető nőket gyakran kihasználják. Viszont fiatal vagy, ne maradj olyannal, aki nem becsül meg. Magad miatt is, és a kislányod miatt is kiegyensúlyozottnak kell lenned, megérdemled a boldogságot. Akivel most vagy, az nem érdemel meg.
2023. febr. 23. 14:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem rontottad el, viszont át kellene értékelned a jelenlegi helyzetedet és másként csinálni. Inkább tölts pár évet egyedül.

Én 27 évesen csináltam egy oltári nagy hülyeséget, aztán 8 évet egyedül voltam. 36 évesen kezdtem el újra ismerkedni, és nem sokkal később megtaláltam életem párját,boldog vagyok.

32 évesen bármi lehet, van aki negyven felett találja meg a szerelmet, elég ritka akinek minden korán és simán összejön, és úgy is marad.

2023. febr. 23. 14:22
 5/11 anonim ***** válasza:
27%
Mondjuk a kérdés, hogy ha valakivel ennyire nem működik, akkor minek mentél hozzá? De mindegy is. El lehet válni tőle.
2023. febr. 23. 14:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Először is a herét dobd ki, hogy a lába ne érje a földet. Aztán próbálj meg egy kicsit egyedül lenni. 3 éve vagy özvegy, azóta már a második hapsiba próbálsz kapaszkodni. Ne csináld. Nem egy pasitól kell várni a boldogságot. Próbálj meg egy kicsit egyedül boldog lenni. Koncentrálj magadra, a kislányodra. Semmiről nem vagy lekésve, de nem fogsz rendes pasit találni, ha az egyedülléttől való félelmed miatt leragadsz a selejttel.
2023. febr. 23. 14:26
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Igazán erős nő vagy! Adj magadnak gondolkodási időt, hogyha nem érzed jól magad a férfival, akkor tedd ki. Adj magadnak időt meggyógyulni az utóbbi 2 rossz kapcsolati próbálkozások miatt, lehet a szörnyű tragédia után ebbe próbáltál támaszt keresni és megnyugodni, ami teljesen érthető. Hidd el, amikor jól leszel váratlanul beköszönt Ő, akivel igazán jól fogod magad érezni, aki mellett lehetsz törékeny és erős nő is egyaránt. Kitartást! :)
2023. febr. 23. 14:38
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Dobd ki a pasit! Vagy költözzetek el a lányoddal. Mivel a pasi most nem dolgozik, úgy látom, hogy egyedül is el tudod tartani magadat és a lányodat. Szerintem jót tenne neked, ha kizárnál most minden mást, és magatokra koncentrálnál! Nem tudom milyen a kapcsolatotok, de úgy veszem le, hogy jó. Csináljatok sok közös programot otthon is menjetek el valahova, csak ketten. Örülhetek egymásnak. Én nagyon szeretnék gyermeket, nem tudok tapasztalatból beszélni, de nagyon vágyom arra, hogy megtapasztalhassam a gyermek-anya kapcsolatot.
2023. febr. 23. 14:49
 9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek
2023. febr. 23. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Még nem vagy elkésve. Volt egy tragedia, es talan emiatt görcsösen kapaszkodsz a semmirekellőkbe. Én bántalmazó kapcsolatból szöktem el, eladósodva, egy babával, 37 évesen. Mire számithattam?

Pár hónap múlva megtalált életem szerelme...

A jelenlegi "párod" sem azért van veled, mert túl öreg, hanem mert eltűröd neki amit csinál.

Inkább legyél egy kicsit egyedül, es jól gondold meg kivel költözöl össze. A lányodnak se jó, sőt neki a legrosszabb, ha pár havonta, vagy évente másik "apja" van.

2023. febr. 23. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!