Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez nyitásnak számít a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez nyitásnak számít a lány részéről? Idáig szinte alig beszélgettünk

Figyelt kérdés

Gyakornok vagyok egy cégnél ahol több más gyakornok is dolgozik rajtam kívül.

Van egy lány,aki kicsit távolságtartónak tűnt számomra,csak pár mondatot beszélgettünk egymással,azt is jobbára munkával kapcsolatban,mert én régebb óta dolgozom ott és adtam pár tippet számára.

A napokban elmentünk iszogatni a többi munkatárssal és ő is ott volt,ott már oldottabb volt a hangulat.

Igazából pár hónap múlva elköltözöm egy másik városba és ezzel kapcsolatban kérdezgetett engem a csaj,hogy már találtam e lakótársat illetve mondta hogy ő is oda akar költözni abba a városba ahová én.

Utána pár nappal később bejelölt Facebookon engem.

Szóval ti mit gondoltok erről a helyzetről?

Nyitásnak számít ez a csaj részéről? Írjak neki?

2023. febr. 22. 22:08
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Írj.
2023. febr. 22. 22:09
 2/10 anonim ***** válasza:
80%

Jah, szerintem nyitás

N

2023. febr. 22. 22:48
 3/10 anonim ***** válasza:
86%

Írj neki, de ne tulajdoníts ennek nagy jelentőséget.

Ha idegen városba megy és lakótársakkal fog lakni, akkor lehet, csak ismerőst szeretne, mint lakótárs, semmi többet.

2023. febr. 22. 22:53
 4/10 anonim ***** válasza:
Sí.
2023. febr. 22. 23:01
 5/10 anonim ***** válasza:
79%
Lakótársat keres.
2023. febr. 22. 23:11
 6/10 anonim ***** válasza:
68%

Barátkozik csak...

Lakótársakat keres..

Istenem,férfiakat elég csak bejelölni,mindjárt azt hiszik..🤦‍♀️

2023. febr. 22. 23:13
 7/10 anonim ***** válasza:
51%

Hogy lenne mar nyitas… Bejelolt, mert beszeltetek. Ha ez nyitasnak szamit, akkor mar vagy 120 sracnal kezdemenyeztem eletemben…

Emberek be szoktak jelolni egymast 1-2 baratibb beszelgetes utan siman, ti burokban eltek? Plane ha kollegak.

2023. febr. 22. 23:56
 8/10 anonim ***** válasza:
6 érdekes az ilyen kérdések 90%t nők írják :D. Csak ott egy sima pikkantásba akarnak mindent belelátni. Itt azért kicsit többről van szó
2023. febr. 23. 04:33
 9/10 anonim ***** válasza:
57%

Minek kell ezt igy megkategorizalni? Mi az, hogy "nyitas"? "Azt akarom, hogy most rogton jojjunk ossze es csinalj nekem gyerekeket"? Ezt o maga sem tudja, még, de szimpatikus voltal neki, ENNYI.

LEHET, hogy tobb is beleferne, de ezen a ponton tobbet nem lehet mondani.

Ha jol nezel ki, vagy sokat nevetett veled, akkor valoszinubb, hogy lehet belole valami.

Ha teged erdekel, irj ra, ez azert nyilvanvalo!

2023. febr. 23. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkabb nyitottnak mondanam. Beprobalkozhatsz, mert ismerosok vagytok, egy kavera invitalasra adott valaszbol kiderul, hogy akar-e tobbet.
2023. febr. 23. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!