Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok párotok előtt fingani?
Fújj! Ennyi neveletlen tuskót! A párkapcsolatnak része minden ami a felekkel kapcsolatos, de a fingás meg a jólneveltséggel kapcsolatos!!! Nem bizalmi kérdés hogy odafingasz-e a másik orra alá, hanem jólneveltségi kérdés!!!
Máskülönben olyan idióta tuskók lesztek mint a Benkő Dániel!
tegnap 13:44
Pont hogy a primitív hozzáállás azoké akik orba-szájba odafinganak a másik szájába, csakmert ez természetes! Az ilyeneknek nem volt gyerekszobájuk! De ha te ettől jobban érzed magad akkor szagoltasd csak a bomló bélsárod párolgó molekuláit a barátnőddel! Ennyi erővel be is nyalhatna neked. A te olvasatodban biztos az nem lenne primitív!! Amúgy 28F vagyok és veled ellentétben engem felneveltek, és nem csak megnövesztettek!!!
Bár ezért már jól lepontoztak egyszer,de egyet értek az előttem szólóval.
Én meg szeretném ha a párom továbbra is azt a nőt látná bennem akit megismert anno.
Nem akarok az orra elé fingani,nem azért mert nem elég jó a viszonyunk hozzá,tudom nem undorodna tőlem,egyszerűen csak én sem értékelném.
Persze előfordulhat véletlenül mindenkivel,ilyenkor nem szaladnánk ki pironkodva,de nem csinálunk belőle rendszert.
Nem vagyok rokkant,ha kell egyszerűen kisétálok a wc-re.
Ő sem szokot mellettem pukizni,pedig férfi.
Én továbbra is szeretek illatosan bebujni mellé az ágyba,szeretek olykor nőiesebbben öltözködni,összebújni és ehez nálam nem tartozik hozzá az orra alá fingás:D
Én is épp ezt írtam:)
Ha kicsuszík nem fogom elásni magam,de egyébként nem tesszük rendszeressé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!