Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok, akik fujjognak egy Berki Krisztián típusú férfira,
csak hazudnak, hogy jobb színben tűnjenek fel, vagy ilyen
szinten hipergámok?
Figyelt kérdés
Sokáig azt hittem, hogy szándékosan húzzák le álszent módon a legjobb pasikat, mert sose kaphatnak olyan típusú férfit, de amikor nyíltan vállalják egyesek, hogy nyers szexuális vonzalomra van szükségük egy kapcsolathoz, mással nem hajlandóak, akkor kezd gyanús lenni, hogy az utóbbiról van szó. Kérdem én, ha ez a helyzet, akkor hogy fajulhattak odáig a dolgok? Miféle nőnek érzik magukat, mit tudnak nyújtani, ha még egy izmos, kiemelkedően maszkulin férfi sem felel meg?
Nem hazudok, tényleg nem az esetem. Túl nagydarab, én meg kicsi vagyok. Amúgy is már nincs az élők sorában.
2023. febr. 22. 15:03
22/26 anonim válasza:
De ebben nincs logika. Mármint a felvetésben, hogy ha X objektíven (ez már wtf) rondább, mint Y, akkor muszáj, hogy Y tetszen neki.
Lehet így 47 kilósan tetszenék Jason Stathamnek, de nekem nem tetszik, és ha 100 kilósra híznék, akkor sem tetszene. Az mellékes, hogy úgy én sem tetszenék neki.
2023. febr. 22. 15:56
23/26 anonim válasza:
Hat latjatok.... Ha nincs Chad-arc (Berkinek nem volt), akkor aztan gyurhattok Mikulasig. Nyelhetitek a kokszot, mint a lebbencslevest.
Nagyon tolta a Chad-identitast, de arcszerkezet nem volt hozza.
38F incel
2023. febr. 22. 16:08
24/26 anonim válasza:
23, de volt nője és családja.
Ráadásul pont ti, incelek mondjátok azt, hogy Berki chad volt. De milyen chad az, akitől a normális nők nagyrésze undorodik? Nem az a chadség lényege, hogy bjeössz a nőknek?
Lassan ideje lenne nektek inceleknek leülnötök és kitalálni, hogy akkor pontosna mit is értetek a bizonyos fogalmaitok alatt, mert orhadt kínos, hogy egyikőtök vállalhatatlan parasztokat hoz fel chadnek akitől elhatárolódnak az emberek, mások meg pont azt mondják, hogy ő nem is chad...:D
2023. febr. 22. 21:02
25/26 anonim válasza:
16: ezt nem értem, ha nem vagyok 10/10-es külsejű közvélemény / telepi Józsi véleménye alapján, nem gondolhatom vkiről, hogy ogre feje van? De. Hadd engedtessék már meg, hogy ahhoz vonzódjak, akihez tudok vonzódni (nem, nem várom azt el, hogy akihez vonzódom, annak bejöjjek)... És az, hogy üzletemberként mennyire volt sikeres, ebben a témában teljesen irreleváns... nem is arról írtam, hogy abban nem lett volna tehetséges. És nem, nem pontgyűjtő játék az élet, hogy ki lehessen váltani ezzela dologgal amazt a dolgot... csak azért, mert gazdag, még lehet kevéssé vonzó x nő számára.
2023. febr. 23. 11:27
26/26 anonim válasza:
Én 50 körüli kutatóorvos vagyok, tudományos fokozattal, számos publikációval. Ha valaha túllépnék a férjem halálán, olyan férfi felelne meg nekem, aki érzelmileg és értelmileg, műveltségében, világlátásában hasonló hozzám. Az, hogy a néhai Berki Krisztián izmos volt, számomra teljesen irreleváns, hiszen nyilvánvalóan teljesen eltérő életmódokról és életfelfogásokról beszélünk. Eltérőek a prioritások: számomra nincs az a külső, ami kompenzálni tudná a taszító belső tulajdonságokat. (Ráadásul Berki Krisztián eleve nem hogy nem vonzott sem esztétikailag, sem szexuálisan, de inkább taszított.)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!