Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok, akik fujjognak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik fujjognak egy Berki Krisztián típusú férfira, csak hazudnak, hogy jobb színben tűnjenek fel, vagy ilyen szinten hipergámok?

Figyelt kérdés
Sokáig azt hittem, hogy szándékosan húzzák le álszent módon a legjobb pasikat, mert sose kaphatnak olyan típusú férfit, de amikor nyíltan vállalják egyesek, hogy nyers szexuális vonzalomra van szükségük egy kapcsolathoz, mással nem hajlandóak, akkor kezd gyanús lenni, hogy az utóbbiról van szó. Kérdem én, ha ez a helyzet, akkor hogy fajulhattak odáig a dolgok? Miféle nőnek érzik magukat, mit tudnak nyújtani, ha még egy izmos, kiemelkedően maszkulin férfi sem felel meg?

2023. febr. 22. 12:25
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
Akkora volt, mint egy állat. Üres, buta tekinttel. Valahányszor megszólalt, inkább ne tette volna. Mi tetszene egy ilyenben?
2023. febr. 22. 12:58
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ugy nezett ki, mint egy ogre a Harry Potterbol vagy a Gyuruk Urabol, markas ruhakba oltoztetve. Ez nem vonzo altalaban, ezen mi olyan hihetetlen? A legtobb embernek nem jonnek be a szelsosegek, o mar tulsagosan is maszkulin volt.
2023. febr. 22. 13:12
 13/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem vonzódom halottakhoz.

De ha ez megnyugtat életében se kellett volna, akkor se, ha az egyetlen pasi lett volna a földön. Feje ronda, teste ronda, ostoba, személyisége ocsmány. Bocs, de én pont az ezzel ellentétes pasikhoz vonzódom🤷🏼‍♀️

2023. febr. 22. 13:21
 14/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nőnek ugyanolyan az ízlése. Volt már, hogy nagyon vonzódtam külsőleg egy férfihoz első látásra, de az nem ez a túlgyúrt ogre típus volt.
2023. febr. 22. 13:32
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nagyon bejön Berki Krisztián, és szerintem is olyan, amilyennek leírod. Mármint az olimpikon.
2023. febr. 22. 13:37
 16/26 anonim ***** válasza:
5%

Kérdező, gondolhatod az itt felszólaltak közül, melyik néz ki még csak hasonlóan se, mint a Berki Mazsi...:D

[link]

Ogréznak, meg tajparasztoznak, valójában a pali nem kevés vállalkozást irányított, műsort vezetett szerintem teljesen normálisan, ráadásul olyan pincsikutya módon idomult sok paraszt nőhöz, hogy nekem fordult ki a belem tőle...

2023. febr. 22. 13:46
 17/26 anonim ***** válasza:
89%

En szemelyesen ismertem ot ksi boxedzesrol es Mazsit is.

Egyik edzotarsam sexszolt hozzajuk. Mindannyian utaltuk oket. Nem odavaloak voltak. A feltunoskodes es buli kedveert mentek,nem erdekelte oket a box. A rohadt kolykot is odavittek zavarni.

Olcso cuccokban voltak. Megjatszott volt az egesz rongyrazas!!!!!!

En utalom az ilyen hazudizast.

A Krisztian egy ronda pasi es meg buta is. En nem szimpatizalok buta emberekkel. A celebeket foleg utalom.

Orulok neki,h kihullott a termeszet szekekcioja alapjan.

N/40

2023. febr. 22. 13:46
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

16, ja, autót vezetni ugyan nem tudott rendesen, pénz ide vagy oda, de egy kis panellakásban laktak, a nagyszerű Mazsi meg a halála után 3 héttel már mással hetyegett. Ja, merthogy halálba drogozta magát.

Dat sikersztori..

2023. febr. 22. 13:49
 19/26 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a Mazsi azt leszamitva, hogy normalis alakja van, nem egy top 10-es no. Arcra teljesen atlagos, videki szomszedlany feje van. Haja meg van kb harom szal, a hajvitaminokat is a pothajaval reklamozza😂
2023. febr. 22. 14:02
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Hetyegett az már előtte is, semmi mást nem szeretett ezen a gorillán, csak a pénzét. A médiában meg ment az örökös szerelem. Pár hónappal a halála után meg már megy a rinya, hogy verte a Berki. Hazudozik össze-vissza.

2023. febr. 22. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!