Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok, akik fujjognak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok, akik fujjognak egy Berki Krisztián típusú férfira, csak hazudnak, hogy jobb színben tűnjenek fel, vagy ilyen szinten hipergámok?

Figyelt kérdés
Sokáig azt hittem, hogy szándékosan húzzák le álszent módon a legjobb pasikat, mert sose kaphatnak olyan típusú férfit, de amikor nyíltan vállalják egyesek, hogy nyers szexuális vonzalomra van szükségük egy kapcsolathoz, mással nem hajlandóak, akkor kezd gyanús lenni, hogy az utóbbiról van szó. Kérdem én, ha ez a helyzet, akkor hogy fajulhattak odáig a dolgok? Miféle nőnek érzik magukat, mit tudnak nyújtani, ha még egy izmos, kiemelkedően maszkulin férfi sem felel meg?

2023. febr. 22. 12:25
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodjon békében de unszimpatikus volt nagyon.

Nekem speciel egyáltalán nem jönnek be a nagyon izmos férfiak ezt tegyük hozzá.

2023. febr. 22. 12:28
 2/26 anonim ***** válasza:
100%

Nem mindenkinek tetszik az izmos, agresszív, maszkulin férfiak.

Elhiszem, hogy valakinek tetszik, de szerintem ellenszenves es bunkó.

2023. febr. 22. 12:31
 3/26 anonim ***** válasza:
93%
Vagy csak neked vannak látens homár hajlamaid es ezt próbálod a nőkre húzni.
2023. febr. 22. 12:33
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mint fèrfi Berki Krisztián nem jött be. Se a külseje, se a stílusa.
2023. febr. 22. 12:35
 5/26 anonim ***** válasza:
100%

A botrányhősre gondolsz? Hát szerintem ő egyszerre volt csúnya és ellenszenves. Amolyan modernkori ősember hatását keltette, számomra az elkerülendő kategóriába tartozott.

Az ízlés szubjektív dolog, nem mindenkinek vonzó az ilyen izomagy megjelenés. Számomra például egy Robert Pattinson, Richard Madden, Tom Hiddleston, Eddie Redmayne, Penn Badgley külsőre (és megnyilvánulásokra, jellemre) köröket ver egy Berkire.

2023. febr. 22. 12:37
 6/26 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem az izmos férfiakat, de ő már olyan volt, mint egy karikatúra. Személyiségre abszolút nulla. Külsőre meg... nekem a kopaszok soha nem tetszettek. A Fantastic Four-ban eljátszhatta volna azt a nagy undi cuccot.
2023. febr. 22. 12:43
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
Kozonseges, egyszeru ember volt B. Krisztian, engem taszitott, amugy sem a zsanereim a kopasz, kigyurt bumburnyakok. Az orrarol nem is beszelve, ami akkora vol, hogy budinak is lehetett volna hasznalni.
2023. febr. 22. 12:44
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező valamiért gerjed Berkire, nem ez az első ilyen megnyilvánulás a részéről. Valamiért az a fejlövése, hogy mindenki imádja Berkit, legfeljebb van, aki tagadja:D

Pedig az igazság az, hogy nagoyn keveseknek kell egy tajparaszt drogos. Dehát na, a Kérdezőnek ez a zsánere, ez van:D

2023. febr. 22. 12:51
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Neked bejön ez a nő?

2023. febr. 22. 12:51
 10/26 anonim ***** válasza:
92%

Halottról vagy jót vagy semmit.

De neked olyan nő kell, mint a Mazsi meg a Pamela? Ilyen tipikus agyilag zokni gengszterribizli, aki csak a pénzt nézi? Azon kívül semmihez se ért, hogy szépen veri vissza a fényt, meg van lyuk rajta.

Sok sikert!

Addig is nyugtot hagysz a normális nőknek.

2023. febr. 22. 12:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!