Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sok 40-50-es nő miért bukik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok 40-50-es nő miért bukik a fiatal férfiakra?

Figyelt kérdés

Társkeresőn főleg ilyenek találnak meg, de én nagyon nem akarnék tőlük semmit.

Nem tudom, miért gondolják, hogy fiatal nőkkel versenyezhetnek bármilyen téren.

2023. febr. 22. 04:24
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
98%
Amiért az ilyen korú férfiak a fiatal nőkre, esetleg tinilányokra, aztán még nekik áll feljebb, amikor valakinek van erre akár minimális negatív reakciója.
2023. febr. 22. 04:29
 2/13 anonim ***** válasza:
87%

Személy szerint én nem bukok rájuk, bár való igaz, hogy utoljára egy nálam 7 évvel fiatalabb szingli kollégám tetszett meg, de eszem ágában sincs próbálkozni nála.

Ettől független, mivel társkeresőn +-5 évet jelöltem be, így húztam jobbra nálam fiatalabbat is, de sose írtam rájuk. A kölcsönös matchakre se, mert nem óhajtok strigula lenni 40 évesen sem.

2023. febr. 22. 05:21
 3/13 anonim ***** válasza:
93%

En nem irogatok senkire

Siman betalanak nalam akar 10-15 evvel fiatalabb pasik

Hazas vagyok egyebkent

2023. febr. 22. 06:02
 4/13 anonim ***** válasza:
93%
Kérdezd meg azoktól, akik buknak rád. Attól hitelesebb választ sehol sem fogsz kapni. Az itteni nyafogásodtól a helyzet nem fog megváltozni.
2023. febr. 22. 06:03
 5/13 anonim ***** válasza:
82%
Gyerek vagy még és fogalmad sincs mennyi téren versenyezhetnek, egy tapasztalatlan fiatal nővel szemben, akinek még nincs kiforrva az egyénisége és csak keresi az útját az életben.
2023. febr. 22. 06:15
 6/13 anonim ***** válasza:
38%

És ran mi a fenének ír annyi 45 50es?😡

Mit gondolnak szoba állok velük...aztán meg csórók is😅

N 30

2023. febr. 22. 06:32
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Rám *
2023. febr. 22. 06:33
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát ha neked nem kellenek, hagyd őket figyelmen kívül. Sok fiatal fiú majd imádja őket. ;)

Ja és kb bárhol tudsz beállítani kor alapján szűrést, ha annyira zavarnak. :))

2023. febr. 22. 08:02
 9/13 anonim ***** válasza:
Mert csak fiatalon szépek az emberek
2023. febr. 22. 08:23
 10/13 anonim ***** válasza:
Mert a fiatalsag az emberek tobbsegenek vonzo..
2023. febr. 22. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!