Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miből tudhatom ha egy srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miből tudhatom ha egy srác csak szexelni akar?

Figyelt kérdés

A kérdést direkt tettem fel általánosságba, bár konkrét esetem van de így hitelesebb:)

Szeretnék megkérni mindenkit aki hajlandó válaszolni nekem, hogy írjatok jeleket amiből arra lehet következtetni hogy csak meg akar dugni, és jeleket amiből arra, hogy több is kell neki. Lehet szélsőséges is, próbáljátok meg árnyaltan:)

köszönöm szépen

2010. okt. 5. 15:30
1 2
 11/12 Vuuuk ***** válasza:

utolsó vagyok!

25/F - ez lemaradt

2010. okt. 5. 16:19
 12/12 A kérdező kommentje:

hát igen kedves tőled 25/f, de nem, épp ezaz... ettől tartok.

A helyzet az hogy nem lassan haladós, de ez önmagában nem oszt nem szoroz, hosszú történet hogy miért nem, a lényeg hogy ő ilyen ember, ilyen stílusú, ilyen életvitellel. Önmagában nekem ezzel nincs bajom, húzom még nem fogok vele elsőre lefeküdni, de tudnom kell hogy ez csak ennyit jelent neki, vagy esetleg többet.

2010. okt. 5. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!