Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Kizárt számotokra egy olyan 30-as évei közepét élő férfi akinek a felső fogai majdnem mind kihullottak? Ínysorvadás miatt, nem a higiéniával van gond.
Bocs, de a kivehető protézis ezerszer jobb, mint a fogatlanság.
AMúgy igen, maximálisan kizáró ok a foghiány elől.
Nekem genetikailag "csak" rossz minőségű, könnyen szuvasodó fogaim voltak (hiába fogselymeztem, szájvizeztem, több 10ezer ft-os elektromos fogkefével mostan napi 2x-3x fogat), főként az felső első 4 fogam nagyon csúnya volt a szuvasodástól.
Amint elkezdtem dolgozni, első dolgom volt a lehető legtöbb pénzt félretenni, hogy a lehető leghamarabb töméseket cseréltethessek, pótoljanak, fogat fehéríthessek, stb.
Baromi sok pénz volt, de megérte. Az a folyamatos szorongás érzése borzasztóan megterhelő a mindennapokban, hát még párkeresés szempontjából.
Ahogy mások is írták, van lehetőség részletfizetésre, bár tudom, a jelenlegi gazdasági helyzetben nehéz spórolni, de amit lehet, próbálj meg félretenni.
Nem csak az esztétika, nem csak a párkeresés szempontjából, hanem egészségügyi szempontból is a saját érdeked, hogy megcsináltasd. Gondolj arra, mennyivel jobban fogod magad érezni a saját bőrödben, több lesz az önbizalmad, megnő az önbecsülésed, ami kihat a társkeresési esélyekre is.
Nálam is kizáró ok lenne. Sajnálom hogy ilyen helyzetbe kerültél, akkor kellett volna gyorsan lépned mikor elkezdtek mozogni, hátha még menthető.
Így viszont 99% hogy csak olyan nő áll veled szóba, akinek szintén látványosan hiányos. Én inkább vállalnék plusz munkát, vagy hitel, vagy bármit egy állandó protézisre, mert ez még 50 plusszosnak is taszitó, nemhogy egy harmincasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!