Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők. Kizárt számotokra egy olyan 30-as évei közepét
élő férfi akinek a felső fogai majdnem mind kihullottak?
Ínysorvadás miatt, nem a higiéniával van gond.
21/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm utolsó! Lehet érdemes lenne jobban meggondolnon a kivehetőset... Másfél-2 milliót azért nem lehet egy nyár alatt összeszedni. Lehet amúgy az a gond h többször is láttam anyámat mikor kivette meg anno nagyanyámat is, és nem a legjobb látvány, tudat alatt valószínüleg ezért is taszít nagyrészt a kivehetős
Maga a tudat biztosan sokakat taszít hogy saját magának az embernek kivehető foga legyen. Nekem sem szimpatikus de ha ez megoldás lenne hogy ne nézzek ki nevetségesen akkor megcsináltatnám. Plusz a gyökereid a fogadnak jók akkor biztosan lehet ott más módszert is alkalmazni.
2023. febr. 21. 09:44
Az a nő is taszítani fog, akit nem zavar a foghiányod. Csak szólok.
Gondolom, te se egy háromszor elvált, száz kilós, nálad idősebb nőről álmodsz. Sajnos a te megjelenésed teljesen lerontja a fogsorod. A jó hír, hogy ha megcsináltatod, ezerszer jobb pasi leszel!
2023. febr. 21. 09:47
24/39 A kérdező kommentje:
Utolsó egyetértek és köszi a bíztatást :) Utolsó előttinek is köszönöm. (Van egy olyan érzésem h ugyanaz a személy de lehet tévedek)
2023. febr. 21. 10:00
Nekem apukámnak volt huszonévesen ínysorvadása, gyakorlatilag az összes foga rohadt gyorsan kihullott, kivehető protézise van azóta, arra tellett.
Ha 1-2 fog hiányzik, és persze nem igazán látható helyen, tehát nem elöl, az még elmegy, de az erősen hiányos fogazat nagyon igénytelen, és elriasztod vele a nőket. Persze, ha te is megelégszel hasonló adottságú nővel, akkor hajrá…
A párkeresést addig szüneteltesd, amíg csináltatsz legalább egy műprotit! Változó, hogy kinek mennyire kényelmetlen, a családban volt, aki hosszú évek alatt sem tudta megszokni, apukám viszont könnyen, de még mindig jobb szerintem, mint a fogatlanság.
2023. febr. 21. 10:01
27/39 A kérdező kommentje:
Utolsó az a gond h a hátsók kivételével mind kihullott. Nekem is rohadt gyorsan mint apudnak. Apámnak is így volt és neki is csak fent. Köszi mégegyszer a válaszokat! Ment mindenkinek a pacsi.
Hát 35 évesen még hitelt is felvennék csak fogam legyen.
Ennél nagyobb hátrány nem is tudom mi lehet.
Egyébként ismerek fogatlanokat párkapcsolatban, nem is keveset, de vagy idősebbek vagy tényleg a semmire nem igényes nőkkel vannak.
2023. febr. 21. 10:12
Kérdező, lehet, hogy valamit kicsit nyersen írtam (26-os válasz), eszemben sincs így online, ismeretlenül sem megbántani, borzasztó, amikor vki önhibáján kívül kerül ilyen helyzetbe, ráadásul a fogpótlás minden formája drága sajnos:-( De az ilyen kérdéseknél szerintem lényeges, hogy őszintén válaszoljunk, és ne illúziókba ringassuk a másikat, hogy persze, ezzel vagy azzal semmi gond.
2023. febr. 21. 10:14
Ki van zárva. Mondom ezt úgy, hogy nekem is voltak a fogsorommal gondjaim, genetikailag hulladék minőségű fogak miatt, ki is kellett húzni... addig én a magam miatti igényesség miatt is szüneteltettem a társkeresést, és összegyűjtöttem a pénzt a hibák kijavítására... nemhogy elvártam volna, hogy valaki így fogadjon el.
2023. febr. 21. 10:45
Kapcsolódó kérdések: