Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai lányok miért olyan k*vásak?
100 éve egy nőnek nem volt ennyi lehetősége!!!És a pasik igenis megszolaltak még párbajoztak is a szeretett nőért!
OLvasni kéne kicsit többet mondjuk JAne Austin-t vagy legalább Fable-t
Baromság!!!
A qurvásan öltözködő lányok szexisek akarnak lenni! Semmi gond!!! Mi is lehetne ezzel gond?!!
Nem cxsak a szexre mennek!!! Ha csak szexet akarnak akkor te vagy kevés a számukra egy párkapcsolathoz!!!!!!!!!!!!
Tapasztalat!!!
Ha egy csajt megdugok, és bejövök neki, akkor simán el tudom csábítani hosszabb kapcsoaltra!
Ha minden csaj caak szexre menne, akkor alig lennének szűz fiúk!!!! Aztán nézz körül mennyien vannak!!! Úgyhogy ez hülyeség!
22:31-gyel értek egyet.
Így lehet bevonzani a fiúkat, ha konszolidáltan öltözködsz le sem vagy sz@rva, és ha már sikerült bevonzani, akkor ki lehet tapogatni, hogy alkalmas e komoly kapcsolatra. Ha nem az, akkor bocsi, agyő! Egy szex belefér, de holnap már nem veszem föl neked a telefont, keresek megbízhatóbb fiút.
Szia!
Akkor üdv a valóságban.
Én 22 éves lány vagyok. Életemben eddig 1 párom volt, soha senki más nem volt rajta kívül, ő 5 évig volt velem. Én nagyonkomolyan vettem, mert nem szórakozok, a család a cél. Erre jönnek a fiatal( fenekem kint, mellem kilóg, 20 centis körmök stb) nők, és minden elbukott.
Miért nem kellenek a szép, de hagyományos, kedves, hűséges lányok senkinek?
Miért csak ezek a nők, nekem már annyira elegem van ebből. Így megfogadtam, nem kell pár, elég, magányosan is elleszek. Kiábrándító világ. De alig van férfi is, aki ápolt, jól öltözött (ne a márkára gondoljunk), tanult és szépen beszélt stb...
22/L
ÓÓ, jólvan, most jönnek a sértett macsók ! xDDD
Legyünk őszinték: a fiúk is akarnak k*rvákat, a lányoknak is megéri k*rvaként viselkedni, mindenki kefélni akar, ez a mai társadalom.
Azért van különbség az olcsó ringyók között és az elegánsabb flörtölési mód között. Attól, hogy valaki szexin öltözik és minden hétvégén más pasival flörtöl attól még nem k*rva. Egy nő is kiélheti magát, uraim !
Szóval erről ennyit, a lényeg remélem lejött
Ha valami még nem tiszta, a kérdésekre válaszolok
10-08 12:22
A női szépséget nem takargatni kell! Az a csaj amelyik kirakja az gátlástalanabb. Ez egy egészséges dolog és exhibicionizmusnak hívják! A kitálalt nőiesség a szépség és a szexuális vágykeltés forrása! Ha te zárkózott, maradi, gátlásos vagy és nem mered bevetni magad akkor valószínűleg nem vagy annyira izgalmas nő! Ez tapasztalat! "Amilyen belül olyan kívül!!!!"
10-08 20:22
Te se gondolkozol távlatokban! :D Ez nem ma van így, hanem mióta az emberiség a földre teremtetett!!! :D
Igen, 01:14, csakhogy most a k*rvaság a divat, a k*rváké az élet, ezt azért mondjuk ki. Nem maga a "k*rva" szakmára gondolok, ha létezik egyáltalán ilyen, hanem maga a k*rvás viselkedésre. Nézd csak meg a multimiliárdos pasik nőit: egytől egyig az összesben van némi k*rváskodás, mert igy kaparintották meg a pénzeszsákot.
A macsó férfiaknál ugyanaz a helyzet: bár nem feltétlenül gazdagok, de ők sem engednek lejjebb: k*rvás megjelenés kell, k*rvás magaviselet, mert ugye ez az ami menő.
Szóval hova lyukadunk ki ? Pont ugyanoda, ahonnan elindultam az előbbi ötletemben is. Mindig voltak k*rvák s lesznek, DE most szinte elengedhetetlen némi k*rvás trükk ahoz, hogy elérd amit akarsz ravasz módon.
Persze még mindig maradnak azok akik saját erőfeszitésük által teremtik meg amit mások megkapnak tálon a beszerzett pasijuktól, de erre nincs más mit mondjak: igy jártak.
Mindenki úgy éri el amit akar, ahogy tudja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!