Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen magas nő lehetne kb. a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen magas nő lehetne kb. a gyerekeim anyja, hogy a gyerekeim (főleg a fiam) is magasak legyenek?

Figyelt kérdés

Tudom nem lehet ezt így kiszámolni, hogyha két ember X és Y magas, akkor az ő gyerekük Z magas lesz, mert a genetika megenged valamennyi eltérést és néha szélsőséges kilengések is vannak. De vannak erre tendenciák mégis, a szülők magasságától is erősen függ a gyerek magassága. Pl. összejönnék egy 155 centis nővel és a fiam 175 cm lenne, azt nem kívánnám neki.

Én 197 cm vagyok és imádom, illetve azt látom ez nagyon vonzó a nőknek is, de az embereknek is általában tiszteletet parancsoló. (Persze kell hozzá még más is, szépség, erősség, fellépés, de most pár sorban nem lehet mindenről írni.) Szóval én örülnék, ha lesz fiam ő is olyan 190-200 cm körüli lenne. Ehhez első sorban kb. milyen magas nők között érdemes keresgélnem?

A szüleim 193 és 170 cm magasak és én így lettem 197, a húgom 174 cm.

2023. febr. 19. 17:51
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
33%
Ezt így nem lehet befolyásolni. Tesóméknak 3 gyereke van, mindegyik fiú (felnőttek), a legkisebb 170cm a legnagyobb 190cm.
2023. febr. 19. 18:30
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Férjemnek hát tesója van. A két sógornőim picik, mint az anyjuk. A sógoraim 175 és 195 kózt vannak, mindenki magasabb, mint az apjuk.

Én a fiamnak már a válláig se érek, 16 éves. Szerintem még nőni fog.

2023. febr. 19. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
30%

Ismerek 1 sracot 180 cm magas max. 2 occse van: az egyik 175 korul a masik 160 cm....

Edes testverek,nem fel!!

2023. febr. 19. 18:50
 14/19 anonim ***** válasza:
47%

"Én 197 cm vagyok és imádom, illetve azt látom ez nagyon vonzó a nőknek is"

Csak te látod mert mint cirkuszi érdekesség igen valóban megnézzük az ilyen langalétákat és nem csúfoljuk ki sem őket a kulturáltság jegyében, de nem azért, mert férfiként vonzónak találjuk.

2023. febr. 19. 19:09
 15/19 anonim ***** válasza:
67%

A fiam 2m a lanyom 154cm

Van magas es alacsony felmeno is a csaladban.

Szoval passz.. a genetika erdekes dolog.

2023. febr. 19. 19:18
 16/19 anonim ***** válasza:
Szerintem a sracok altalaban az apjuktol oroklik, illetve ami fontos, hogy mozogjon eleget a gyerek, akkor marad torpe, ha egy szobaban ucsorgos kis kockakent tolti a gyerekkorat.
2023. febr. 19. 19:47
 17/19 anonim ***** válasza:
Számold ki. Van egy olyan elmélet, hogy szülők átlaga+ fiú+10, lány -10centi lesz. De ez nagyon elmélet, és ha nem jön be, nem lehet a gyereket visszavinni, csak szólok 😉
2023. febr. 19. 20:20
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ne kìvánd, hogy a fiad is 2 mèter legyen, mi a jó abban?
2023. febr. 19. 21:22
 19/19 anonim ***** válasza:
32%

Azert nezzuk meg a 2 meteres pasikat mert kinevetni Nem illik !! Egyaltalan nem vonzo. Baromira taszito! Nokent mondom: 169 cm vagyok, se alacsonyabb sem magasabb nem lennek szivesen! De aki 180 cm felett van es ferfi az mar Qrv@$r@ nem jon be.

Bocs.

2023. febr. 19. 22:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!