Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A "chad" szó most már beépült...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A "chad" szó most már beépült a köznyelvbe, és az alfahím szinonimája lett?

Figyelt kérdés

YouTube kommentekben is láttam ilyeneket, a Dragon Ball videók alatt.

Pl. "Giga Chad" (Piccolo új átváltozására reagálva)

Vagy: DBS virgin Future Trunks vs. DBZ Chad Future Trunks (amivel feltehetően arra akarnak utalni, hogy a karakter a korábbi évadban sokkal férfiasabb volt).

2023. febr. 19. 08:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

#9 Scientific blackpill az incel wikiben. Tudományosan megalapozott! :D:D:D Köszi, de azt hiszem kihagynám! Áltudományos marhaságok csúsztatott marhaságok nem érdekelnek.

Különben magyarázd már meg nekem, hogy miért a 30+ és 40+ nőkhöz vonzódom 35 évesen, ha mindenkinek a "Stacy" kell? Mert ez is az incel agymenés része, hogy minden férfi "top" nőket akar. Nekem miért nem jönnek be a huszonéves csajok akire ráillene ez a koncepció? Miért vannak jó nők csúnya férfiakkal együtt?

A férfiak amúgy is hamarabb haltak meg a vadászat és állandó harc miatt, könnyebben kiszelektálódtak a nőket pedig védte a törzs valamennyire, már akkor is védelmezték a nőket. Nincs ezen semmi különös.

Itt a cáfolata statisztikailag az egész incel agymenésnek.

[link]

2023. febr. 19. 21:12
 12/16 anonim ***** válasza:

11. Mindegyik pont a linkben tele van külső forrásokkal és hivatkozásokkal. Minden állításukat incelektől független akadémiai elemzésekkel és felmérésekkel támasztják alá, de ez ne zavarjon. (Tudom, hogy tényleg nem fog zavarni sajnos.)

Azért, mert nem vagy egy olyan vonzó férfi, aki megkaphat top kinézetű fiatal nőket és ezt tudat alatt elfogadtad és ezért nem is hajtasz ilyen nőkre, mert csak folyamatos elutasításban lenne részed. Nagyon sok ember nagyjából tisztában van a saját szintjével és annál feljebb nagyon soha vagy szinte soha nem próbálkozik, mert tart a megszégyenüléstől. Én sem vagyok extrémen jóképű és a hierachiában topon lévő férfi, ezért én sem hajtok topmodell kinézetű nőkre. Sokan vannak még így ezzel mások is, mint te és én.

A harc és a vadászatban való meghalás nem számított, mert előtte is lehetett már gyereket csinálni. Sőt pont hogy akkor aki tudott mindenki nagyon fiatalon csinált gyereket, mert nem is volt más választás.

Régen a civilizáció (mezőgazdaság, városok) kialakulása előtt törzsi állapotok uralkodtak és ugyanúgy a viszonylag kevés top férfi kapta meg a törzsön belül a legtöbb nőt, miközben sok férfi utódok nélkül halt meg, mert senkinek nem kellett. A civilizáció kialakulása, a házasság intézménye nagyjából biztosította, hogy a legtöbb férfi tudjon szaporodni, olyanok is, akik törzsi körülmények közt nem tudtak volna. Most visszatérőben vagyunk az őskorba a szexuális forradalom óta szexuális szempontból, mert az emberek megint szabadabban választanak párt és egyre több nő az egyre kevesebb top férfi felé gravitál.

A linkedre annyit, hogy az incelség nem egy ideológia, hanem egy létállapot. A világon a legtöbb incel nem is tudja, hogy ő egy incel. (Mármint nem ismeri ezt a fogalmat így.) Az incelség annyit jelent, hogy nem kellesz az ellenkező neműenek sem szexuálisan/romantikusan, miközben, te szeretnél egy ilyen kapcsolatot.

Az egész index cikk kb. az incel wikipédia tartalmának kevesebb, mint 1%-ára reflektál és tele van csúsztatásokkal folyamatosan, kb. autista vagy szemellenzős módon reagál az egészre. Pl. ír a 80/20 szabályról, de úgy csinál, mintha csak ez az egyetlen szabály/elmélet létezne és megsúgom ennek a cáfolata, illetve az hogy ez sem tökéletes erről is ír az incel wikipédia is.

[link]

2023. febr. 19. 22:02
 13/16 anonim ***** válasza:

Sry, közben találtam egy sokkal jobb hivatkozást a 80/20-ra:

[link]

Itt is leírja, hogy ez persze nem pontos, tehát ezt nem autistán kell értelmezni, hogy "az incelek azt gondolják hogy a férfiak 20%-a kapja meg a nők 80%-át". És még csak ebben a rövid kis részletben is 10 külső hivatkozás van (mint egy valódi wikipédián) az incelektől független egyetemi kutatásokra és hasonló elemzésekre, felmérésekre. De persze kamu az egész.

2023. febr. 19. 22:08
 14/16 anonim ***** válasza:

#12 Tele van külső hivatkozásokkal amiket félre magyaráznak. Le merem fogadni, hogy ha alaposan átnéznénk a linkeket lenne köztük olyan amely annyira nem is hiteles, hanem pénzért lett megcsinálva.

Tényleg azért nem? Vagy lehet, hogy soha az életben nem is voltak az eseteim az ilyen nők? Kapaszkodj meg! Nem igazán azok jöttek be akik topmodell alkatúak, hanem azok akiket ti "Bekinek" hívtok. Úgy gondolod nem tudom eldönteni mi az ami tetszik és mi nem? Btw. volt nagyon szép barátnőm is és ha nem vagyok jó képű akkor a te logikád szerint nem is lehet volna. Különben egyáltalán nem vagyok csúnya, modell alkatú arcom volt fiatal koromban, akkor sem pont azok a lányok jöttek be.

Meg sem szoktam nézni már a 25 év alatti nőket, mert kislányok. És bármelyik 40-es barátomat megkérdem ugyan ezt mondaná. Na meg ott van a valóság próba, pont nem azzal látom sokszor ezeket a lányokat akikre illene a Chád kifejezés, sőt kimondottan előnytelen külsejű férfiakkal is látok csinos nőket. Csak ugye nem a neten kellene az incel wikit nézni egész nap.

Egyezzünk meg akkor annyiban, hogy te nem tudod bebizonyítani pontosan mi történt az őskorban és én sem az ellenkezőjét. ;) Mellesleg a nőknek dupla XX kromoszómája van ami miatt kevesebben haltak meg gyerekkorban, illetve csecsemőhalálban.

Az incelség egy kitalált, mesterséges fenntartott, teljesen felesleges fogalom a szinglire, ami elterjedt az internettel és pár éven belül kikopik a köztudatból mintha nem is lett volna.

De pont arra az 1% amire az egész incel hülyeség épül.

2023. febr. 19. 22:21
 15/16 anonim ***** válasza:

Ezt a videót nézze végig minden alfa, chad, incel. Itt ez a kis csaj ízekre szedi az egész áltudományt ami ott van a wikibe, a manosperával együtt. Taps a kis hölgynek, nem kis türelem/idegrendszer, kellett azt a sok hülyeséget végig elemezni.

https://www.youtube.com/watch?v=BgO25FTwfRI&ab_channel=m%C3%..

2023. febr. 19. 23:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem senki nem ismeri ezt a szót azon a pár gyakoris incelen kívül, akik az ilyen kérdéseket kiírják.
2023. febr. 20. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!