Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A "chad" szó most már beépült a köznyelvbe, és az alfahím szinonimája lett?
YouTube kommentekben is láttam ilyeneket, a Dragon Ball videók alatt.
Pl. "Giga Chad" (Piccolo új átváltozására reagálva)
Vagy: DBS virgin Future Trunks vs. DBZ Chad Future Trunks (amivel feltehetően arra akarnak utalni, hogy a karakter a korábbi évadban sokkal férfiasabb volt).
Én még életemben nem hallottam senkitől a használatát a hétköznapi beszélgetések során.
Ilyen Red Pill dolgokról amúgy sem szoktak az emberek beszélgetni.
Ezek külföldi kommentek voltak, szóval nem tudom, ott mennyire használatosak a hétköznapi beszédben. De meglepett, hogy nem csajozós témánál is használták a chad szót.
Megyek. Ma éppen a barátnőmmel találkozok.
1. Nyilván nem a nagymamák beszélnek erről a piacon, hanem mondjuk a huszonévesek, akik tudnak rendesen angolul és olvasnak külföldi contenteket is rendszeresen.
2. De én szoktam a gyerekkori legjobb barátommal vagy pl. az ő öccsével. Ők is rengeteget foglalkoztak ezzel régen a 4chanen, redditen és más platformokon, és nagyon képben vannak. A való életből ismerjük egymást.
Régi nevén Csád.
Afrikai kis ország, úgy gondolom, hogy egy jóideje ez a neve.
Most kapaszkodj meg! Nincs olyan az emberi fajban, hogy alfa hím! Az összes természettudós hülyeségnek tartja ezt a koncepciót.
Feltételezem beszélsz angolul:
A lényeg!
"Alpha male and beta male, or simply put alpha and beta, are pseudoscientific terms for men derived from the designation for alpha and beta animals in ethology. They may also be used with other genders, such as women, or additionally use other letters of the Greek alphabet (such as sigma). The popularization of these terms to describe humans has been widely criticized by scientists."
Ha nincs kedved olvasni akkor itt van ez az idegesítő videó (nekem az fáj ebben a videóban , hogy a D&D-ben/szerepjátékokban azt kritizálják, hogy egy varázsló nem használhat kardot, szerintem egy okos varázsló hord magánál kardot, ha kifogyna a manából... A többivel egyetértek, amúgy):
https://www.youtube.com/watch?v=YTyQgwVvYyc&ab_channel=Colle..
Nem tudom pontosan miben is hisznek az "incellek", de nyilván a semmiben, hiszen matematikailag lehetetlen, hogy a jó Stacy nők csak a top Chad férfiakhoz vonzódjanak és a "bétákhoz/incelekhez" meg ne, hiszen egyre közelebbi egyre inkább heterogénebb DNS keletkezne emiatt, és a vége vérfertősé lenne, ami egészségtelen utódokat eredményezne... Illetve már régen kipusztult volna az emberiség az első jégkorszak alkalmával.
Szóval jah, alfa, béta szigma hím, incel, chad stb. asztrológia fiúknak, vagyis bocs nem a csillagok legalább léteznek, abban előbb hiszek.
És hogy totális legyen a dislike arány ezen a kommenten:
https://www.youtube.com/watch?v=5ffZgq3yvB0&ab_channel=Jonat..
Na lehet minuszolni! :XD
7. Esetleg te vagy az, aki beleolvashatna a scientific blackpillbe és akkor rájönnél, hogy nem csak ez a szélsőséges gondolkodás létezik, amit te írsz, hogy "a jó Stacy nők csak a top Chad férfiakhoz vonzódjanak és a "bétákhoz/incelekhez" meg ne", hanem ennél sokkal több van benne és gyakorlatilag minden, de minden állítás tudományos kutatásokra alapszik pl. itt is:
A másik meg:
"egyre közelebbi egyre inkább heterogénebb DNS keletkezne emiatt, és a vége vérfertősé lenne, ami egészségtelen utódokat eredményezne... Illetve már régen kipusztult volna az emberiség az első jégkorszak alkalmával."
Válasz:
Nem tűnik fel, hogy a nőknek nem volt szabad párválasztása az utóbbi néhány ezer évben, mióta kialakult a civilizáció? Az utóbbi 50 évet leszámítva akkor is hozzá kellett menniük a kevésbé jó pasikhoz és gyereket csináltak nekik, ha titkon egy szépfiúra vágytak a régebbi korok női is.
A másik pedig, hogy a civilizáció kialakulása előtt is léteztek mutációk a DNS-ben, mint ahogy azóta is. Két szép embernek nem feltétlenül lesz szép gyereke. Vagy egy szép férfi régen is megb*@szott kevésbé szép nőket és abból is lehetett egy nem szép gyerek.
Azt vágod, hogy már kimutatták tudósok, hogy a VALAHA élt nőknek a 80%-a, valaha élt férfiaknak a 40%-a szaporodott tovább? Nyilván mert a jobb férfiak több nőhöz jutottak életük során. Ez mindig is így volt valamilyen szinten.
"Az utóbbi 50 évet leszámítva akkor is hozzá kellett menniük a kevésbé jó pasikhoz "
És a férfiaknak is. A család kinézte a megfelelő menyasszonyt, és azt vette el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!